Airwheel

I denne teksten skal vi skrive om Airwheel, Airwheel er en enjuling som har tatt av rundt omkring i Norge. Det fins flere modeller men i denne teksten skal vi skrive om x3 og x8. 

X3 

X3 er den første Airwheel modellen, er mindre enn x8 og veier 9.7kg så den kan enkelt bæres med inn på T-bane, buss, kjøpesentre osv. X3 leveres med øvelseshjul som kan monteres velig enkelt, sånn at man kan få sideveis balanse i starten. Maksfarten på x3 er 18km/t, mens vanlig fart man kjører på er ca. 12km/t. Når farten på x3 går over 12km vil x3 lene seg bakover sånn at farten går sakte ned. I tillegg vil du høre en passe høy pipe lyd som betyr at du skal senke farten, etter lang erfaring vil du kunne kjøre i maks fart. X3 bruker ca. 60minutter på å lade batteriet til 80%, mens det trengs 90minutter for å lade opp til 100%. X3 har fire ledd lys som viser hvor mye batteri Airweelen har. Når Airwheelens batteri er over 85% vil alle fire ledd lys lyse. 

X8 

X8 har et 42cm hjul som gir god balanse, Comfort og kjøreegenskaper. Den har sterk motor med raskere akselerasjon og bremseegenskaper og er enkel å bruke, perfekt til både leking og transport. Den er fremdeles liten og lett og tas med inn i bussen også videre, og kommer i stilig karbon fiber design. X8 leveres med øvelseshjul som kan monteres for å få bedre balanse i starten. Maksfarten på x8 er på 18km/t, mens vanlig kjøre fart er ca. 12km/t, når farten går over 12km i timen vil Airwheelen lene seg litt tilbake for å senke farten. I tillegg vil du høre et varselsignal som betyr at du skal sette ned farten akkurat som x3. Med litt øving vil du kunne kjøre maksfarten. X8 bruker ca. 80minutter på å lade opp til 80%. Totalt bruker x8 120 minutter på å lade opp til 100%. Når alle 4 led lys lyser betyr det at Airwheelen er over 85%. 

Air Hjul, Monocycle, Balansering, Unicycle, Elektrisk

Bildet er fra 
https://pixabay.com/no/photos/air-hjul-monocycle-balansering-513816/

Laget av: Martin og Ludvig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *