Hvorfor James Charles mistet 2.6 millioner følgere på en helg

Instagram Bruker: @jamescharles

Etter oppgjøret mellom James Charles og den gamle mentoren hans Tati Westbrook mister James 2.6 millioner følgere på YouYube.

Helgen 11.-12. mai brøt det ut en stor offentlig krangel mellom James Charles og Tati Westbrook som endte opp med en video hvor Tati går hardt mot Charles og sier blant annet at hun ikke vil støtte eller assosieres med han mer.

De to har tidligere vært gode venner og har figurert i mange videoer sammen, Westbrook har også blidt omtalt som James’ mentor ved flere annledninger.

Gjennom sin karriere har James bygget opp en stor følgerskare eller som han selv kaller de -Sisters. Men nå er som sagt følgertallet på vei nedover og det faller fortere enn noen gang før

En av grunnene til at James Charles har mistet så mange følgere is det siste var blant annet fordi at Tati fortalte om en hendelse som skjedde på hennes egen bursdag, hvor James Charles snakket med en ung mann og prøvde å overbevise han om at han var homoseksuell. Mannen sa selv til James at han var heterofil noe som gjorde James sint. Mannen fikk høre at James ville ødelegge karrièren hans og at han ville fortelle fansene sine om dette.

Den andre grunnen til at James har mistet følgere og at Tati ikke vil assosieres med han mer er at han sa nei til og promotere skjønnhetsproduktene hennes, Halo Beauty fordi de var for avanserte for fansene hans. Tati forsto dette og det var ikke noe mer snakk om det inntil noen uker senere hvor James promoterte produktet til Tati’s hovedkonkurrent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *