Top terreng sykler for 2019

 

 Scott ransom 900 er for de som virkelig satser på enduro. Med 170mm med vandring kan du kjøre hvor som helst når som helst. Denne sykkelen er for de råeste kjørerne på var planet. Du kan kjøre alt fra downhill parker til dagsturer, du kan kjøre hva som helst på denne bad boyen.  

Yeti sb150 er en sykkel som har 150mm med vandring. Det er ikke for mye og ikke for lite. Med så mye travel kan du ta de minste hoppene og droppene til noen av de største. Sykkelen har karbon ramme og er derfor super lett. Med denne sykkelen kan du sykle opp hvor som helst fordi den har 77 grader seat tube angel. 

Santa cruz Nomad er en legendarisk sykkel, med like mye vandring som ransomen kan den også gjøre alt du vil. Du kan ta til whistler du kan sykle hvor som helst   

Scott spark 970 er en sykkel som kan sykle det meste av terreng. Sykkelen har 120mm med vandring som gjør at den kan klatre men samtidig kjøre nedover. Så denne sykkelen passer til den som har lyst til å begynne med terreng sykling.  

 Canyon Spectral al4.0 er en sykkel med 150mm og 140mm så denne sykkelen kan takle det meste. Denne sykkelen kan kjøre litt større hopp og dropp så denne sykkelen passer bra til den som har lyst til å utforske de litt større hopp og dropp.   

Dimondback reales 1 er en sykkel som er fornuftig priset for sine ferdigheter. Denne sykkelen kan kjøre sti myr mer så denne sykkelen er bra til en person som vil utforske naturen.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *