DE 8 SKUMLESTE FILMENE AKKURAT NÅ

 Er du glad i å skvette? Her kommer noen filmtips for deg! For at en skummel film skal lykkes må den inneholde visse faktorer. Det kan blant annet være et spindelvev som er fylt med forferdelige saker. I midten av spindelvevet er det død for noen. Så er det andre faktorer som mørket, høyde, lyd, noe unaturlig, skumle tekster og hva andre tenker om deg. Noen av filmene vil nok skremme deg. Dette er faktorer som får en skummel film til å lykkes. Her er du 8 skumleste filmene du ikke bør se alene.

 

  1. IT: Chapter Two

Denne bør du ikke se alene for da blir du redd for klovner for resten av livet. I denne filmen kommer klovnen Pennywise tilbake etter 27 år. Han er en demonaktig kannibal som spiser barn.

 

IT movie

2US

Her er den en familie som drar på ferie til strandhuset sitt. Plutselig får moren dårlige minner av stedet. Noen veter på at dem skal komme. Ikke la deg bli lurt av dem.   

3. THE NEW MUTANTS

Den handler om at 5 barn har funnet ut at de har superkrefter i et asyl= en type fengsel. Det er en blanding av Sci-fi og skrekk film som bare bør bli sett.   

4. LA LLORONA

La llorona også kjent som den gråten dame er en gal dame som tar barn i den mørke skogen. Grunnen til at hun gjør det er fordi hun mistet barna sine. En dag går hun etter barnet Anna Garcia.

Dette er La Llorna  

5. Annabelle Chapter 3

I denne filmen kan du se et barn som heter Judy ha Annabel dukka. Annabelle er en forferdelig dukke som har gjort mye skade de andre filmene. Hun må stoppe den før den lager for mye skade.

 

Relatert bilde
Annabelle

 

6. Child`s Play

Den handler om at AndyBarclay ser en dukke på reklame som han har lyst på til bursdagen sin. De di ikke vet er at en sjel i dukken som ikke har et så bra hjerte. Samme kvelden dytter Chucky (Dukken) barnevakten ned vinduet. Det får stakkars lille Andy skylden for.

7. 47 Meters Down: Uncaged

Filmen handler om to unge søstre som av merkelige årsaker ender opp i havet i et bur omringet av haier. Kabelen som holder barna sikre ryker, og de synker ned 47 meter. Klare de å overleve? Hvis du vil finne ut av det, må du se filmen!

Se kildebildet
47 meter down

 

8. Escape Room

Denne filmen handler om at noen barn blir inviter til et Escape Room. Imellomtiden det skjer det noe som ikke ble planlagt. Nå må de faktisk rømme.

Hvis dere liker skumle filmer, så hvorfor ikke se noen av filmene? Det blir ikke anbefalt å se dem alene i mørket hvis du er redd! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *