Tips til deg som skal være i Oslo i vinterferien

Skrevet av Helena Brosveet og Mia Aasvang Enholm 

Er du en av dem som skal være hjemme i vinterferien og ikke helt vet hva du skal finne på? Vi har funnet flere forslag til ting du kan gjøre med enten venner, familie eller kun deg. 

Nye filmer på kino

Det er mange filmer som har premiere i vinterferien! 

Skal du og familien ut på kino? Må lillesøster kanskje se en litt barnevennlig film? Da foreslår vi Dronningens corgi! Det er en familievennlig film med aldersgrense på 6 år og kommer ut 14. februar! 

Vil dere se en film med litt mer spenning? Flukten over grensen er en familiefilm i sjangeren spenning. Dette er en norsk film med aldersgrense 9 år grunnet at filmen inneholder partier med utrygg stemning og faretruende situasjoner med barn på flukt. Denne filmen kommer også ut 14. februar. 

Skal du og bestevennen din ut å se en morsom film sammen? Da er Fjols til fjells en god film å se! Denne filmen har premiere 21. februar! 

Er du glad i Sonic? Da har vi en strålende nyhet! Sonic The Hedgehog er en action/komedie film som har premiere 14. februar. 

Er du av den aktive typen?  

Liker du slalåm? Da kan du ta en tur i slalåmbakken i ferien! 

Du kan gjøre som mange andre og dra på ski. Det er mange fine langrennsløyper rundt om i skogen og også mange slalåmbakker for alle nivåer oppe i Holmenkollen. 

Er du ikke så glad i å gå på ski, men fortsatt glad i å være ute i snøen? Da er korketrekkeren noe for deg! Det er en akebakke i Oslo på 2500 meter med 255 meter i fallhøyde. Den blir stort sett preparert hver morgen i vintersesongen. Bakken begynner ved Frogneseteren t-banestasjon og slutter ved Midstuen t-banestasjon. Den er alstå lett å komme seg til! Det er også gratis hvis du ikke vil leie kjelke! 

Er du mer glad i å holde deg innendørs? Da foreslår vi bowling! Det er mange bowlingsteder rundt omkring, og det er lett å søke opp en i nærheten av deg! Vi foreslår Solli bowling, for der kan du gå opp i etasjen over å spise pizza etterpå! Hvor digg er ikke det?! 

Vi kan også foreslå megazone som er et laser tag-senter i Oslo. Det ligger i Møllergata 24 og er åpent hele uken. 

Hvis du heller vil holde deg hjemme er det selvfølgelig også veldig koselig å invitere over venner, spise godteri og se på en film! 

Da håper vi du fant noe å gjøre!  

Bildene er hentet fra 
https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Oslo_fra_slottet_1.jpg
https://pixabay.com/no/illustrations/kino-film-kamera-projektoren-4153289/
https://pixabay.com/no/photos/solnedgang-slal%C3%A5m-resort-piste-sn%C3%B8-2068136/ 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *