Verdenspremiere: Musikkvideo på Ris skole!

Elevene på medier og informasjon på Ris skole, lagde før jul en sang om Ris skole og elevene som går her. Nå har vi på gruppen laget en musikkvideo til sangen. 

I november 2019 bestemte Andrea (fra 10G) og Tiril (fra 10E) seg for å lage det de ville kalle: «Ris skoles sang». Prosessen begynte raskt, og de lagde en sang fylt med vitser og stereotypiske beskrivelser av oss som går på skolen. Jentene spilte inn sangen, med hjelp fra musikklærer Leif Peter, og i desember ble sangen framført på julekonserten der de fikk hjelp av Theodor (10E) og Eduard (10E) under fremføringen. 

Maren (10E) og Nicoline (10G) ville lage en musikkvideo til sangen. De filmet klipp hele desember, og satte de sammen til en video passer til teksten i sangen. Vi fikk med klipp av mange elever fra skolen – både 8.trinn og 10.trinn. Etter jul var endelig videoen ferdig, og nå får vi endelig publisert den. Ta en titt da vel!

Endelig er den her! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *