Hvor jobbet folk på jobbuken?

På ris skole, skulle alle på 9. trinn finne seg jobb til jobbuken i uke 6. Men spørsmålet er; hvor jobbet folk? Vi spurte derfor elever på 9. trinn hvor deres arbeidsdag foregikk.

Ariana sier hun jobbet på Buddy lille CC-vest med Ina. Hun jobbet der fra kl. 09.00-15.00. Hun forteller videre at tidene varierte, og at hun ikke jobbet like lenge hver dag.

Mens Parmis derimot jobbet på AKS på Uranienborg skole. Hun begynte dagen litt senere enn Ariana, og jobbet fra kl. 13.00-16.00. På AKS passet hun barna og lekte med de. Hun hjalp også til å lage mat til de.

-Jeg jobbet i et arkitektfirma sier Alice. Videre spurte vi Alice hva hun gjorde på arbeidsplassen, og hun fortalte at hun bygget modeller hele dagen, og var på noen få møter. Hun begynte kl. 09.00-15.00. 

Alt i alt synes jeg at jobbuken, for min del, var vellykket. Lærte ekstremt mye som jeg kommer til å få bruk for senere i livet når jeg skal begynne å jobbe. Uka har vært lærerik, og jeg ser frem til å bruke det jeg har lært.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *