Avengers Endgame – en av verdens beste superheltfilmer.

 

Avengers Endgame, fortsettelsen etter Avengers Infinitiv War. To ekstreme bra filmer over hele kloden. Infinitiv War ender i Thanos sine hender og Endgame kommer sterkt tilbake, men hvordan ender egentlig filmen? Klarer de å beseire Thanos etter at halve klodens befolkning forsvant? Hvem lagde egentlig filmen? Det får du vite i denne anmeldelsen!

 Avengers Endgame er fortsettelsen av Infinty war. Infinity war handlet om Thanos som skulle finne alle «Infinitiv steinene». Thanos sitt mål var å få tak i alle steinen og halvere befolkningen på Jorda. Og det klarte han. Videre i Endgame så har det gått fem år siden hendelsen skjedde. Avengersene som er igjen etter hendelsen finner uten plan for å kunne få tilbake den halve befolkningen som forsvant. Tony Stark, aka Iron man. Har funnet ut atde har en mulighet som er tidsreise. Planen var å reise langt nok tilbake i tid før Thanos hadde planer om det. På den måten kunne de få taket i alle infinitiv steinene uten at noen kommer  ødelegger. Men går alt etter planen?

I Endgame er detmasse kjente skuespillere som har tatt plassen som superheltene. Blant annet Chris Hemsworth. Det er skuespilleren som har tatt plassen som Thor. Chris har spilt Thor i snart 9 år. I 2011 kom den første filmen om Thor. Det var den filmen som gjordet Chris litt mer kjent i verden. Chris Evans, samme år som Chris Hemsworth, så tok Chris Evans rollen som captian America/Steve Rogers i 2011. Det er hans mest kjente rolle til nå per dags dato.

Marvel Entertainment studios er skaperen av Avengers universet. De har et samarbeid med Sony. Marvel Entertainment begynte med tegneserier i 1939. I starten på 50-tallet var det ikke en fullt så populær bok, men den kom seg veldig etter hvert. Nå per dags dato så er det en av de mest solgte tegneseriene i verden.

Min mening om denne filmen er at det er en helt fantastisk bra film som har overgått forventingene mine med storm. Den ar en kjempebra fortsettelse fra Infintiv War.

Denne filmen kanvære skummel for veldig mange og denne filmen kan være morsom for mange. Den er en spenningsfilm så jeg kan anbefale denne filmen for de som liker spenning.

Jeg gir den terningkast 6.

Jeg vil anbefale denne filmen for målgruppen 11-15 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *