Ris mot Midtstuen 22. Juni

Den store hatkampen nærmer seg, 22. Juni på hemingbanen vil du se to tøffe lag kjemper om æren om å vinne 10. klassekampen mellom Ris og Midtstuen.

RIS SIN INSTAGRAM BRUKER
INSTAGRAM TIL MIDTSTUEN

Kampen finner sted torsdag 22. juni på Hemingbanen, og rival oppgjøret blir sammenlignet med Manchester United og Liverpool. Før kampen er det mye hatfulle meldinger som kommer fra begge sider!

Intervju med Oskar Grovlen, Ola Lunder, Troy Sidani og William Bugge

Gledere dere dere til kampen?

-Ja, vi gleder oss veldig til å knuse dem.

Tror dere det blir mye dramatikk under kampen?

-Ja, hvis vi vinner så blir Midstuen veldig sure, men det blir vi også hvis vi taper, men det er bare en vennlig og gøy kamp til syvende og sist.

Hvordan startet Ris mot Midstuen?

-2005, det startet med at Nicolai Romsås som skulle arrangere en fotballkamp med forskjellige klubber, men det var mange klubber, så han valgte at det var Ris og Midtstuen som skulle ha en årlig kamp.

Hva lader dere med opp før kampen?

-Kampen tar sted klokken 14:00 siste skoledag (etter plan) da skal de fra ris fotballlag dra fra skolen klokken 12 og rett opp til Heming. På heming skal de vorse og varme opp, de skal vorse fra klokken 12-13 også varme opp fra klokken 13-14 og etter det tar kampen stede og de skal gruse de!!

Hvordan tenker dere å feire hvis dere vinner?

-Da skal vi feire masse i garderoben og ha en stor og gøy afterparty, vi skal på heidis og feire med den største burgeren og gin tonic uten tonic….

Hva tror dere stillingen blir?

Ola: 14- 13 (Ris),

William Bugge: 72-9 (Ris),

Troy Sidani: 9-11 (Ris)

Oskar Grøvlen: 6-3 (Ris)

RISUS_FC UTENFOR RISBANEN

Takk til Ola, Troy, William og Oskar for intervjuet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *