Exit anmeldelse

Vurderer du å se Exit serien? Her er en anmeldelse uten spoiler.  

Hva handler den om?

Exit er en «based on a true story» serie, den handler om fire forretningsmenn, og hvordan livet er når man må balansere jobb, rus, penger og kone samtidig. Man kan tenke at livet er deilig med så mye penger, men i serien kan man trygt se at de har det vanskelig.

Fire forretningsmenn har satt seg ned og fortalt om livene sine, så klart er det mer drama i serien, men mye er direkte tatt fra historiene disse  menneskene har fortalt. Serien er selvfølgelig ikke spilt av disse folka, men av proffe skuespillere. Hovedpersonen, Adam Veile, er spilt av svenske Simen Jønnson, som har spilt i «Torka aldrig tårar utan handskar», en serie de viste på NRK for en stund siden.

Klærne

«Skulle vi kjøpt alt dette måtte vi hatt et budsjett på kanskje 5 millioner kroner-bare på klær og tilbehør», sa kostymedesigner Baron Von Bulldog til Min Mote. Nordstrøm (designeren/Baron Von Bulldog) har ikke møtt noen av de fire, men har sett videoen, der fulgte han med på hvordan de ulike karakterene kler seg. Der forteller han til Min Mote at han ble ganske sjokkert, de kledde seg ikke i den klassiske forretningsmannstilen. Han merket at alle fire hadde Armani-bukser, og gikk med skjerf istedenfor slips.

Skuespillerne

Simen J. Berger (Adam i Exit) er en 40 år gammel mann fra Stockholm. Det er lite privat man vet om han siden han uttaler seg lite, men man vet at han har en datter hjemme i Stockholm.

Tobias Santelmann (Henrik i Exit) Den 39 år gamle mannen har en fortid som skuespiller, han spilte i den populære filmen Kontiki fra 2012. Han har også spilt i Grenseland og kampen om tungtvannet.

Pål Sverre Hagen spiller William, den gale personen som har psykiske problemer og roer smerten med kokain. Han var også med i Kon Tiki som hovedpersonen Thor Heyerdahl.  

Jon Øigården som er den siste skuespilleren i Exit, er nok en av de mest kjente skuespillerne i Norge og har også hatt store roller både i Vikingane og Mammon på NRK.

Mine Meninger

Jeg syns Exit er en veldig bra serie, det er gode skuespillere og den er godt skrevet. Man for et godt innblikk i den brutale forretningsverden og hvordan noen mennesker oppfører seg. Det skjer mye, men ikke for mye sånn at det er vanskelig å følge med på. Jeg personlig syns at de siste episodene er bedre siden det skjer mer. Jeg anbefaler ungdom over 13 å se på denne serien.

Jeg gir serien 5 i terningkast.

Kilder: 

Min Mote https://www.minmote.no/#!/artikkel/24710500/slik-skapte-han-exit-stilen

NRK 
https://tv.nrk.no/serie/exit 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *