8 TIPS DU TRENGER I HVERDAGEN

Stresser du mye i hverdagen? Over små unødvendige ting du egentlig ikke burde stresse over? Da kan det hende vi har noen tips som kan gjøre hverdagen din litt enklere.                                                                                                                       

Er du en som lett mister nøklene dine? 

Kommer du hjem fra skolen og finner ut at du har mistet nøklene dine? I så fall vet vi hva du gjør neste gang! Du tenker kanskje at vi vil at du skal legge nøkkelen under dørmatten? I så fall tar du feil! Ikke legg nøkkelen under dørmatten, det er en feil mange gjør og lett for tyver å finne ut av. Finn frem en høy, men fortsatt liten boks nøkkelen passer i, og pass på at den har lokk. Finn frem en stein som kan dekke hele lokket og lim den på. Når du har låst døren,. putter du nøkkelen inn i boksen og setter boksen ned mellom grus, gress eller en blomsterpotte så kun steinen er synlig. Ingen finner ut av det. 

Nøkkelring, Nøkkel, Kjeden, Perle, Perler, Bord, Wood
Skapnøkkelen kan du feste til et kjede eller en strikk! 

Glemmer du skapnøkkelen

Kommer du ofte på skolen og skjønner at skapnøkkelen din ligger hjemme? Hvis du lett mister eller glemmer skapnøkkelen din har vi funnet en måte å gjøre hverdagen din enklere på. Fest skapnøkkelen på en nøkkelring. Fest nøkkelen til en strikk eller et halskjede. Ta på deg strikken eller halskjede. Nå kan du gå til skolen uten å stresse med om du har med nøkkelen din! 

Rynkete t-skjorte? 

Står du opp for sent? Har du dårlig tid og kaster på deg klærne? Plutselig finner du ut av at t-skjorten din er kjemperynkete? I så fall finn frem en tom sprayflaske og fyll den opp med vann. Spray på t-skjorten og tørk kjapt med en hårføner. Det vil ha samme effekt som å stryke den med strykejern. Vær så god!  

Nuppete genser?  

Har favorittgenseren begynt å bli nuppete? I så fall har vi løsningen! Finn frem genseren og en kam. Legg kammen flat og dra den langs genseren. Nuppene fester seg til kammen. Når kammen begynner å bli full av nupper tar du de bare av og fortsetter til du er ferdig. Så er genseren så god som ny!  

Faller brillene dine av? 

Bruker du briller? Faller de av hele tiden? Da tar du fram to gummistrikker og tar fram brillene som faller av. Du tar den ene gummistrikken på enden av delen man tar bak øret. Så gjør du det samme med den andre siden. Ta på brillene og rist på hodet. Se, brillene dine faller ikke ned!   

Får du ikke plass til chipsposen i baggen? 

Er du på vei hjem og har nettopp kjøpt en chipspose til å kose deg med i sofaen når du kommer hjem? Får du den ikke oppi baggen? Finn noe skarpt og tynt. Stikk et lite hull i posen. Klem ut luften og posen blir mindre. Passer den oppi nå? 

Orker ikke vaske opp? 

Kommer du noen gang hjem og føler deg sulten, men orker ikke å ta oppvasken? Da finner du frem plastfolie og tallerkenen du skal legge maten på. Dekk tallerkenen med plastfolien og forsyn deg. Når du er ferdig med å spise tar du av plastfolien og ser en like ren tallerken som før bruk. 

Lyst på smoothie?   

Er du sliten etter en lang dag på skolen? Det eneste du tenker på på vei hjem fra skolen er at du skal slenge deg i sofaen, sette på Netflix og lage deg en stor og god smoothie? Når du kommer hjem og skal lage smoothien finner du en skitten blender. Har ikke lillesøsteren din vasket den?! I så fall har vi funnet en enkel og rask måte å vaske den på! Ta oppvasksåpe i blenderen og bland med litt vann. Så blender du oppvasksåpe og vannet sammen som om det er smoothie, det gjør du i 1-3 minutter. Så heller du ut såpevannet og skyller blenderen med litt vann så det ikke er såperester igjen.  

Milkshake, Drikke, Jordbær, Mat, Sunn, Smoothie, Shake
En sunn og forfriskende smoothie

Dette var alle våre 8 life hacks! Vi håper vi har hjulpet noen stressa, trøtte og slitne elever ved forenkle hverdagen deres litt. Vi håper også at vi har hjulpet akkurat deg!  

Kilder: https://youtu.be/WS7GhAp-fGM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *