Brain Out! Skikkelig hjernetrim!

Kan man bli smartere av en app? Vi har anmeldt en ny app som heter Brain Out. 

Brain Out fungerer både på iPhone og Android

Spillet handler om å teste hvordan du klarer å løse oppgaver. Du kommer høyere opp i nivå hver gang du løser en oppgave. Dette er skikkelig god hjernetrim! Du kan få nøkler som kan gi deg tips/løsningen til oppgaven hvis du ikke klarer den. Det er 185 nivåer, men det kommer flere etter hvert. Spillet et utviklet av EYEWIND LIMITED og ble sluppet i i slutten av september i 2019. 

Vi valgte dette spille fordi det er populært blant noen folk og det så kult ut. Vi hadde aldri spilt spillet før så det virket som en bra app å anmelde. 

Dette er et morsomt spill fordi du må teste ut hvor smart du egentlig er. Det er alltid noe Clue i hver oppgave. Noen er veldig vanskelige, mens noen finner man ut svaret med en gang. Det finnes nettsider som kan gi deg svaret, men hvis du bruker de jukser du og da er det jo ikke noe gøy lenger. Men hvis du står helt fast på en oppgave kan du bruke en nøkkel for å åpne en ledetråd, og det er vel ikke å jukse. Et par av dem ga ikke mening i det hele tatt. Der kan det være lurt å være ekstra observert. Vi vil gjerne anbefale dette spillet til folk i alle aldre, men kanskje de som er litt gode til å tenke grundig. 

Vi gir Brain Out terningkast 5

Brain Out får terningkast 5 av oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *