DIY julepynt ideer

“Dette var mye vanskeligere enn jeg trodde” tenker jeg etter 5 minutter. I denneteksten skal jeg vise noen DIY julepynt ideer. DIY ser alltid så lett ut på tv, men er det lett på ekte? Er det mulig å lage hjemmelaget julepynt som kanskje ser kjøpt ut? Har du lyst til å ha noe miljøvennlig og fin julepynt, som også er morsomt å lage? For å holde dette så billig og miljøvennlig som mulig skal jeg bruke gamle lyspærer og finne så mye som mulig hjemme. Det jeg måtte kjøpe, kjøpte jeg på normal og TGR.

Jeg har funnet 3 forskjellige julepynt DIY som jeg har prøvd:

Den første var ta lim rundt en gammel lys pære, også dyppe den i glitter. Når det har tørket må du spraye de med hår spray, sånn at glitteret skal bli på lyspæren. Denne var veldig lett og funket veldig bra. Jeg hadde funnet noen gamle lys pærer hjemme som hadde mønster, så dette funket ekstra bra. Hvis du vil   bruke nye lyspærer som funker også etter at du har gjort dette kan du koblede til strøm sånn at de blir julelys.

Det du trenger for dette er:

 • Lim
 • Glitter
 • Gamle lys pærer
 • Hår spray
 • Eventuelt: Tråd til å henge de opp med

Denne gir jeg terningkast: 6

Den andre var å ta noen muttere å lime de sammen med en lim pistol, også ta fargerik trå rundt. Til dette kan du bruke hvilken størrelse du vil. Denne var litt vanskeligere, men det funket. Det som var vanskelig var å lime mutterne sammen sånn det at så fint ut. Men etter en liten stund gikk det, de ble veldig fine.Hvis du vil kan male mutterne eller dype de i glitter for at de skal bli enda finere

Det du trenger for dette er:

 • Muttere
 • Lim pistol
 • Trå
 • Eventuelt: Vanlig lim
 • Eventuelt: glitter

Denne gir jeg terningkast: 5

Den siste var å fylle tomme julekuler med glitter eller «fake snow» (du kan pukke hva du vil inni), så ta teip rundt julekulen også male den i julefarger. Dette funket ganske bra. Det var ganske lett og det var ganske fint. Hvis du vil kan du etter dette putte lys inne julekulene for at de skal lyse.                 

                                                            

Det du trenger for dette er:

 • Tom Jule kule
 • Glitter
 • «Fake snow»
 • Teip
 • Maling
 • Tråd til å henge opp
 • Eventuelt: Lys

Denne gir jeg terningkast: 5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *