Minecraft

Minecraft kom ut 17 mai 2009. Den ble laget av Markus Persson og Jens Bergensten. De som la ut Minecraft er et selskap som heter Mojang. Mojang ble kjøpt opp av Microsoft for 2.5 milliarder dollar i november 2014. Det har veldig bra grafikk og bra lyd. I Minecraft kan du også spille i noe som heter creative, og da kan du fly rundt, være udødelig og ha alle blokker du vil ha. Minecraft er basert at du skal overleve og prøve mange nye ting. Minecraft har begynt å bli populært igjen. Mange folk har startet å spille det igjen fordi mange youtubere har startet å lage videoer av de igjen.  

 Jeg startet å spille det i 2012. I Minecraft så starter du med ingen ting å skal prøve å overleve. Verden er laget av blokker. Det finnes mange forskjellige blokker. Det jeg liker med Minecraft er å kunne lage hus. Man kan lage mange slags hus. Du kan bygge hus i ved, stein og mange andre type materialer. De beste materialene er diamanter. Den sterkeste blokken er berggrunn. Berggrunn er uknuselig.  

Den største youtuberen som spiller minecraft heter PewDiePie. Han er den nest mest berømte youtuberen i verden. Minecraft har over 90 millioner folk som spiller det i måneden. Du kan spille det på mange forskjellige platformer. Du kan spille på: Windows 7, Windows 10, Samsung, Android, Mac, Wii and Nintendo.  

Bilde: https://www.flickr.com/photos/bagogames/12844824643 

Kilder: 

https://en.wikipedia.org › wiki › Minecraft 

https://www.quora.com/How-many-people-play-Minecraft

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *