De beste trådløse bluetooth in-ear hodetelefonene i 2019

Apple Air Pods 

Bluetooth headsets har blitt svært populært de siste årene, og her er noen av de nyeste, beste og mest populære.

Apple Air Pods 

 Air pods er et produkt selskapet Apple lanserte i 1. desember 2016. Siden da har det kommet en en toer versjon og masse andre tilleggsprodukter som covere og laderstands.  Hvis du vil kjøpe den gamle modellen av air pods koster det 1 790 kr fra Apple sin side, mens den nye modellen koster 2 290 kr.


Sony WF-1000XM3 Wireless Headphones 

WF-1000XM3 Wireless Headphones ble laget av Sony, og lansert i 25. september 2017. Mange som har prøvd dette headsettet forteller at det er lite og at det sitter perfekt i øret. Hvis du vil kjøpe dette headsette fra Sony sin nettside koster det 2 100 kr.


WF-1000XM3

JBL Reflect Flow 

JBL reflect flow er JBL sitt nyeste trådløse bluetooth headset. Det kommer i to farger og et par størrelser. Mange sier at JBL sitt headset har best lyd og sitter best av mange headsets. Hvis du skal kjøpe dette headsettet koster det 1 500 fra JBL sin nettside.

Jabra Elite Sport 

Jabra Elite Sport er av de mest anbefalte trådløse hodetelefonene til sport og aktivitet. De er vanntette og har 13 timers batterikapasitet. Jabra skriver at modellen har masse bra teknologi som «overlegen lydkvalitet for musikk og samtaler og avansert tilkobling som sikrer skikkelig ytelse». Hvis du har lyst på disse koster det 2 299,- fra nettsiden til Jabra.

Hvis du er interessert i noen av disse trådløse hodetelefonene kan du kjøpe dem fra Apple, Sony, JBL og Jabras nettsider.  


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *