Besøk av Pom Poko

Laget av Eduard Hjelde og Theodor Tronbøl

Idag fikk vi besøk av Pom Poko gjennom Den Kulturelle Skolesekken. Det var en veldig bra opptreden med mye innlevelse og mye bra musikk. De besøker ungdomskoler i rundt i Oslo for å vise frem en annen type musikk enn det de fleste ungdommer er vant med. De var leid inn av Den Kulturelle Skolesekken, som ikke er en skolesekk som mange kanskje tror, men et prosjekt som jobber med elever i hele Norge og fokuserer mest på kunst og kultur. Det er bra at ungdommer får litt variasjon i skoledagen og får oppleve ulike musikktyper. De hadde en veldig positiv energi som gjorde publikummet engasjerte. Pom Poko klarte å holde musikken i live og stemningen oppe. 

De har en veldig spesiell og egen stil og utrykker seg på en egen måte. Bandet Pom Poko er fra Trondheim og består av medlemmene Ragnhild Fangel Jamtveit (vokalist), Martin Miguel Almagro Tonne (gitar), Ola Djupvik (trommer), og Jonas Krøvel (bass). Medlemmene møtte hverandre da de var studenter på musikkonservatoriet. Bandet har fått navnet sitt fra en japansk film laget av Studio Ghibli. Bandet putter seg selv under kategorien noise/art rock og i musikken deres bruker de mye rare lyder som de mikser og blander sammen. I tillegg til vanlige instrumenter som gitar og trommer. 

Foto: Mattis Folkestad, NRK P3 gjennom www.flikr.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *