Skolen stengt – til slutt

Nå som skolen endelig har blitt avlyst, så må skolen fortsette hjemmefra. Alle elever skoler i Oslo-kommune har blitt sendt hjem og Ris skole er ikke et unntak. Alle elever har blitt bedt om å ta med seg alle bøkene sine hjem for å ha hjemmeskole.

Ikke fri

Det er ingen som vet ennå hvor lenge det vil være karantene. Så vidt vi vet kan det være at vi må holde oss hjemme fra to uker til kanskje to måneder. Hvis du nå er glad for at det ikke er skole og tenker på dette som fri er jeg redd du blir skuffet for da tar du ganske så feil. Skolen vil fortsette som vanlig og ha innleveringer til oppgaver som blir lagt hver dag som skal bli gjort ferdig før skolen vanligvis ville vært ferdig. Dette arbeidet MÅ bli gjort. Hvis ikke vil man få anmerkning. Som en vanlig vil måtte stå opp og være klar til skolestart 08.30 til 13.55. Skolestyret sier at det vil være 6 timer verdt med skolearbeid vær dag. 

Når det gjelder fritid vil det nok bli litt mer av det. Problemet er bare hva du kan bruke den tiden på. Du vil mest sannsynlig ikke få lov til å være så mye med venner blant annet og mye aktiviteter og treningsentere har stengt midlertidig. Det vil nok være en kjedelig periode fremover hvor du ikke kan gjøre noe særlig. Eller kanskje ikke…

Ris Avis vil forsøke å komme med nytt innhold også i lockdown-perioden.

Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *