I storefri brakte det løs!

Laget av Eduard og Theodor

Onsdag 29. Januar var det et helt vilt rapshow med vertene DJ. Jan og Rap Boss Leif.

Jan og Leif jobber i de kreative seksjonene på skolen og var den beste host duoen skolen kunne ha spurt om. Showet startet med at vertene brakte løst med noen saftige bars, etterfulgt av Iben og Thea fra 10B som hadde en brannfarlig rap om Ris skole. Så var det Rugbrød fra 10’ende som sang “Puller opp” og “Rugbrød best”. Til slutt fikk vi en grov overraskelse når duoen Harald og Endre fra 9. klasse fikk taket til å falle. Derfor valgte vi å spørre de ferske arritstene noen spørsmål. 

Hva heter dere? 

-Vi heter Harald (aka. Barboe) og Endre. Vi har bare lagd en sang sammen, men hvis det blir mer så vurderer vi å starte en duo.  

Hvorfor begynte dere med rap? 

-Det er bare en hobby og vi gjør det fordi det er gøy. Vi har rappet i et halvt år, men har store ambisjoner for fremtiden. 

Har dere noen dere ser opp til innenfor rap?  

-Vi liker mange rappere, men de beste er Tyler the Creator, ASAP Rocky og Juice Wrld, i den rekkefølgen.  

Kommer vi til å høre fra dere i fremtiden? 

-Ja 100%. 

Harald startet sin Spotifykarriere 14. September 2019 når han droppet sangen “Cop It” under navnet Barboe. Han lager sine egne beats og skriver egne tekster på engelsk. 25. Desember, droppet han albumet “The Amazing Tapes” med 10 grove sanger. Nå har han 27 følgere på spotify og 43 månedlige lyttere og vi gleder oss veldig til fremtidig musikk. 

Hvis du har lyst til å høre mer av den grove musikken til Harald (aka BarBoe) kan du trykke her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *