Anmeldelse av Microsoft Teams

Som dere vet så er alle skoler i Oslo stengt. Alle elever må gjøre skolearbeid hjemmefra og lærere må hjelpe til digitalt. Før fikk vi ikke lov til å bruke Microsoft Teams, men nå har de fleste klasser på ris begynt å bruke den for å kommunisere. Men hva er bra med Microsoft Teams og hva kunne vært bedre?

Bra lyd og video
Noe som er bra med Microsoft Teams er kvaliteten på lyden og videoen. Jeg opplever at man kan høre de andre man snakker med bra og at videoen ikke henger seg opp eller noe sånt.  I tillegg så funker det bra å bruke det til å  øve på presentasjoner, fagsamtaler osv. Det finnes en funksjon som heter del, og da kan du dele presentasjoner eller tekster med de du snakker med. Det er ganske smart og praktisk!

Bare fire ansikter om gangen
Det som kunne vært bedre med Microsoft Teams er at det burde være mulig å se flere personer samtidig. Foreløpig kan man bare se 4stk. Også burde det være større skjermer sånn at man kan se hverandre bedre.

Alt i alt så synes jeg at det er en bra app som funker fint. Jeg opplever også at mange andre elever synes den funker  bra. Jeg gir den terningkast 5.

Terning-5 | leveavhavet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *