Spill å spille i karantene

Vi befinner oss i en situasjon vi aldri har opplevd før, med covid-19 og karantenen vi alle befinner oss i. Med denne karantenen kan det være vanskelig å finne på ting å gjøre. For å hjelpe på kjedsomheten har jeg noen forslag til spill som kan gjøre karantenen mye mer morsom.

Red dead redemption 2

Most intriguing details of Red Dead Redemption 2 story | Eneba


Det første spillet jeg har å anbefale er Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 er et action-eventyrspill i westernsjangeren med en åpen verden. I spillet følger du den lovløse Arthur Morgan og gjengen han er med i «De Van der lindes». Dere befinner dere i 1899 og blir jaktet på av «Pinkertons»som jobber for den Amerikanske regjeringen. Etter at en jobb i en by som heter Blackwater ikke gikk som planlagt.

De må prøve å overleve i en verden som moderniseres, blir mer sivilisert og som lenger ikke har plass til lovløse banditter.

Red Dead Redemption 2: Side Missions Detailed, Will Be Consistent ...
Rdr2 har vunnet flere priser og ble kåret til «game of the year» i 2018.

Call of Duty-Warzone

Warzone er Call of Duty`s nyeste battle royale. Spillet går utpå å være de siste i live og bekjempe alle andre i en stor kamp hvor det er alle mot alle. Område du befinner deg på i spillet er gigantisk og består av flere byer. I en runde er det plass opptil 150 personer og du kan enten velge å spille som en gruppe på enten 3 eller 4. Eller hvis du føler deg litt ekstra god så kan du spille solo. Spille har ikke vært ute så lenge men har en stor fan gruppe og får stadig nye oppdateringer med nytt innhold, men det beste av alt er at det er helt gratis! Så selv om du ikke liker det vil det ikke ha kostet deg noe som helst.

Final fantasy VII remake

Final Fantasy VII Remake er et action-rollespill som er utviklet og utgitt av Square Enix. Spillet er en nyinnspilling av PlayStation-spillet Final Fantasy VII fra 1997. I spillet kontrollerer man leiesoldaten Cloud Strife da han og en miljøterroristgruppe kjent som Avalanche motsetter seg Shinra et strømfirma som også er en megakorporasjon, fra å bruke planetens livsessens som sin kraftkilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *