Nå er det skolestart

Da korona-viruset brøt ut i desember 2019 ble det kraftig undervurdert. Tusenvis ble trolig smittet kun innen de første ukene. Viruset brøt ut i byen Wuhan, i Kina, men kinesiske myndigheter holdt tett om det lenge, for å ikke skape panikk. Viruset har hatt stor effekt på hele verden og har stengt ned både skoler og bedrifter.

Nå som ting har begynt å roe seg ned igjen har myndighetene snakket om sitt mål om å få ungdommer tilbake på skolen, og det snarest mulig. Barnehage elever og 1.-4. klassinger har allerede blitt satt tilbake i skolen, men resten av oss jobber fortsatt med skolearbeid hjemmefra. Grunnen til at de vil has oss tilbake på skolen er at det er vanskeligere å holde hjemmeundervisning for lærerne og elevene lærer mindre.

Hvis skolene åpner igjen vil skoledagene bli litt annerledes. Dette er en selvfølge men skolene vil fortsatt gjøre sitt beste for å forhindre spredning av viruset. Det kan hende at man bare vil være på skolen med halve klasser om gangen og at man bare møter opp på skolen annenhver dag, eller at vi rett og slett kan komme tilbake alle sammen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *