Slutten for Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 har nå nådd slutten. I mer enn 2 år har utviklerne fra DICE gitt ut 25 gratis innholdoppdateringer som har formet og utviklet Star wars Battlefront til noe virkelig spesielt.

Star Wars Battlefront 2: I've played the single-player campaign ...

Kommer seirende tilbake 
Som noen vet så hadde battlefront 2 en dårlig start. Fra sin lansering og starten da vi fikk høre om det var det store håp for spillet. Dessverre gikk alt det i vasken da vi fikk spille det for første gang og opplevde den overveldende «pay to win» strukturen i spillet med «loot boxes». For de som ikke er skjent med begrepet «Pay to win» så vil det si at desto mer penger du brukte i spillet desto større fordel hadde du over andre.  Dette gjorde at spillet ble veldig urettferdig for de som enten ikke kunne, eller ville bruke masse penger på spillet fikk en stor ulempe.

Folk ble raskt lei på grunn av EA’s grådighet for å melke spillerne helt til den siste dråpen, men heldigvis var det lys i enden av tunnelen og utviklerne av spillet. DICE hadde gjenoppbygd hele strukturen for spillet og fjernet loot boxes. Dette gjorde hele opplevelsen til noe mye bedre.
Siden da har spillet vokst og fått mye kjærlighet noe som det til noe så stor og elsket blant mange.

Det siste kapitlet
The battle of scarif lanserte onsdag 29.april. Med denne oppdateringen vil man kunne kjempe på de tropiske omgivelsene inspirert fra filmen Rouge one: a Star wars story. kampen vil befinne sted på scarif mellom rebeller og det mektige imperiet. Den inneholder masse nytt innhold og spennende opplevelser, men vil dessverre være den siste oppdateringen til battlefront 2. 

3 Ways 'Star Wars Battlefront 2' Is Way Less Fun Than 'Star Wars ...

Et nytt fokus
EA har sammen med denne nyheten sagt at spillutviklerne fra battlefront 2 og battlefield 5 skal starte på et nytt prosjekt, Battlefield 6. De vil kutte ut alt annet og bare fokusere på det framover de neste årene. Det er en trist slutt for Battlefront 2 når folk ønsker så sterkt å se dette spillet fortsette å vokse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *