GTA 5

GTA 5 er spill som handler om at du er en person i en by som heter los Santos inspirert av los Angeles. Byen ligger ute på en øy der det går ut på at du er en gangster og kan gjøre det meste du vil. Du kan kjøre ned folk, rane banker, og veldig mye mer. Det finnes to forskjellige måter å spille det på. Du kan spille story mode hvor du følger en historie som spiller har laget eller så kan du spille online der du kan spille med venner eller andre folk. I online kan du gjøre akkurat det du vil.

Spillet ble gitt ut i 17 november 2013 og har vært veldig populært siden da. Den første salgsdagen ble det solgt for 800 millioner dollar. Utgiveren er Rockstar og spillet har en sjanger action og eventyr.

Spiller finnes på flere plattformer som ps4, Xbox og pc.

Spillet har 18-årsgrense på grunn av vold, rus og banning.

Men jeg tenker spillet er for folk mellom 13 og oppover.

I oppsummering har vi snakket om at spillet går ut på å gå rundt på å være en gangster og det finnes på PS4, Xbox og  pc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *