Sid Meier’s Civilization VI

Ønsker du å dominere verden? øsker du å være nr. 1? da er Civilization VI for deg. spillet går ut på å kontrollere verden gjennom dominasngse, vitenskap, religion eller kultur.  Laget Av Felix Thune-Larsen

SidMeier’s Civilization VI eller Civilization VI er et strategivideospill utviklet av Firaxis Games, som ble gitt ut av 2K Games,og blir distribuert av Take-Two Interacrive. Spillet ble lansert 21.oktober2016 for Windows pc-er. spillet koster 599kr på steam 

SidMeier’s Civilazation VI eller CIV 6 som de også blir kalt er det nyeste spilleti Civilazation serien. Civ 6 er en ny versjon av det gamle brettspillet Civilazationfra 2002

I CIV 6 kan du spille som mange forskjellige verdens ledere som Kleopatra, Gandhi, Harald Haarfagre, Franklin D Roosevelt og mange andre karakterer.

FrontierPass

I mai2020 kom det ut en ny DLC (Downloadable Content) til spillet som var FrontierPass. Men frontier pass får man får nye Karakterer å spille som, nye Scenarioertil spillet som Apokalypse med global oppvarming, skogbranner, Tsunamier,tornadoer og oversvømmelser. Frontier Pass gir deg nye ting fra 20 mai 2020 tilmars 2021. den første pakken kom i mai 2020 med 2 nye karakterer som var Colombia og maya, det kom også nye by-stater og ressurser. I juli 2020 kom enny leder som var Etiopia og de neste tingene kommer september 2020, november2020, januar 2021 og mars 2021. Frontier pass koster 384kr på Steam.

Metoderfor å vinne en runde i Civilazion

Det finnes 4 måter å vinne i spillet og de er: Vitenskap, Religion, Kultur og Dominanse.

For åvinne gjennom dominansen, må du ta over alle andre spillere sine byer for å vinne. Vis en spiller ikke har noen byer igjen er den spilleren ute av spillet.

For å kunne vinne gjennom Religion må 50% av alle byers populasjon. det er ikke smartå prøve å vinne gjennom religion vis enn annen spiller prøver også å vinnegjennom religion.

vis du skal kunne vinne gjennom kultur må du. få veldig mange turister til byene dine. disse turistene kommer fra andre spilleres byer og små landsbyer du kan finne. du får flere turister ved å ha mange mester verk og underverk i byene dine

Vis du skal vinne gjennom Vitenskap finnes det 2 forskjellige ting du må gjøre for åvinne gjennom vitenskap. Den første spiller du CIV 6 med ingen DLC (DowloadebleContent) eller med en DLC for CIV6 som heter Rise & Fall(249kr på steam). Da må du forskeetter raketter bygge en rom stasjon og gjøre ferdig Jord satellitt prosjektet.Du må også forske på satellitter og gjøre ferdig månelandings prosjektet. Visdu spiller uten Gathering Storm DLC så må du også forske på atomfisjon, nanoteknologiog robotikk. Du må også da gjøre ferdig mars kolonisering prosjektet, Vann påmars prosjektet og mars Reaktor prosjektet.

Hvis duhar Gathering Storm DLC forske på nanoteknologi og Smart materialer. Du mågjøre ferdig mars koloniserings prosjektet og exoplantet expidisjon. Så må dufå Exoplanet expidisjonen til å dra 50 lys år. Du kan hjelpe den med å kommetil 50 lys år unna ved å lage en Terrestriel Laser Stasjon og en Lagarage LaserStasjon. (disse er valgfritt å gjøre)

Vitenskap og Ressurser

The problem with late game Tech and Civic trees : civ

I spillet går du gjennom forskjellige tids epoker fra tiden og oppfinnelser fra de forskjellige tidene. Spillet går fra stein alderen til moderne tid.

I de forskjellige tids epokene kan du forske på mange ting fra seilbåter til Gigantiske Døds Robot. Du forker på ting med vitenskap. Du får vitenskap på mange måter. Du kan få 0.5 fra hver by pr innbygger og 100% bonus fra Campuser i byen.

Dekoster en X-antall vitenskap å forske på, men du kan få Eureka Øyeblikk som girdeg rabatter på hvor mye vitenskap du må. Du kan få Eureka Øyeblikk fra å gå tilsmå landsbyer som gir forskjellig bonuser. Det finnes mange Eureka Øyeblikk somhvis du vil ha Eureka øyeblikk i Seiling må du lage en by ved vannet.

ArtStation - Civilization 6 Icons, Sam Gauss

Det finnes 2 forskjellige materialer. Det erstrategiske materialer og luksus materialer. Det finnes mange ressurser, alle ressursergir en bonus. Luksus materialer og det gjør innbyggerne i byene dine gladere oggjør at det er en lavere sannsynlighet for at de gjør et opprør og tarkontrollen fra deg. Det er også strategiske ressurser som gir deg bonus produksjoni den byen du har ressursen og det kan gi deg gull.

Det er 2 hoved kategorier istrategiske ressurser, som blir brukt til forskjellige ting, det er ressurserfor trening av tropper som er Hester, jern, niter og aluminium. Det er også noensom blir brukt som drivstoff som er kull, olje, uranium og aluminium. Disse kanbli brukt til å trene tropper og lage atom våpen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *