FIFA 21- Anmeldelse

Den 6. oktober 2020 ble FIFA 21 lansert. Kompaniet Electronic arts er de som eier EA sports.  William. M «Trip Hawkins» er eieren av Electronic arts. EA sports (eier av spillet) Mener at FIFA 21 er det beste spillet av alle FIFA’ene. FIFA er et fotballspill som er populært blant folk som er interessert i fotball. FIFA har mange spillmuligheter,en spill mulighetene  heter ultimate team. Ultimate team handler om at du skal bygge opp et helt nytt lag og bygge seg opp til du blir en (ULTIMATE) ultimate team spiller.

Erling Braut Haaland hadde en fremtredende rolle da FIFA 21 ble lansert. Haaland fremkommer i den offisielle traileren for spillet sammen med supertalentene João Félix, Trent Alexander-Arnold og Kylian Mbappé. FIFA 20 satt inn en ny spillmulighet kalt Volta fotball.Volta var litt med på FIFA 20, men den er ny så ikke alle fikk spilt. Volta går ut på at det er 3 mot 3, istedenfor 11 mot 11. Du spiller Volta på en egen bane. Du kan velge hvor i verden du vil spille. Du kan for eksempel spille i bak-gater eller populære baner hvor det er masse fans som jubler. Grafikk, kvalitet og utsende på spiller blir alltid fikset på.

Det er mange muligheter å spille FIFA, Her er alle: PlayStation 5, Xbox Series X og Series S, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows. Utviklerne er Electronic arts, EA Vancouver og EA bucharest. Utgivere er Electronic Arts og EA sports.

Jeg gir FIFA 21 terningkast 6. Det er fordi siden FIFA 20 har de utviklet og gjort masse nye endringer som gjør spillet dobbelt så bra. Aldersgruppen har litt å si, den er 3+ men når du er 3 år skjønner du kanskje ikke helt hvordan spiller. Det har litt å si om du skjønner det eller ikke.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *