Norges mest populære skisentre

Beste ski stedene er ofte de som får mye snø og som har mange forskjellige løyper muligheter for mange forskjellige vanskeligheter. Mange leter etter ski anlegg som er mulig å kjøre for familier  

(1) Hemsedal:

Hemsedal er Norges beste skianlegg. I Hemsedal er bakkene veldig lange. Og det er løyper for alle sammen, alt fra personer som ikke har stått på ski før til profesjonelle. Det er 51 forskjellige løyper som er 43km lange til sammen. Hvis du liker å kjøre pudder er det Skandinavias beste pudder sted med heisanlegg.  

Trysil  

Trysil er Norges største ski anlegg. Her finner du hele 68 bakker og 31 heiser. I Trysil så kan man kjøre alt fra bratte svart løyper til park kjøring til pudder. Her har du en del å velge imellom. Trysil har blitt kåret til og ha den beste parken mange år. Når du drar ut i bakken har du 3 forskjellige steder å stå på. Du har Fageråsen, Solsiden og Høgega. Det er også 31 spisesteder der. 

3) Hafjell 

Hafjell er et skianlegg 20 minutter unna Lillehammer. i Hafjell kan man finne noe for alle. Det er bakker for alle nivåer og man kan ta turen innom parken der kan man øve inn nye triks og ha det utrolig gøy. Og hvis dette ikke er noe for deg så har man også mye gode muligheter for å kjøre pudder i skogen når det har kommet nysnø. Hvis du liker dropp og hopp i pudder så er Hafjell stedet for deg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *