Terrengsykkelløyper i Oslo

I denne artikkelen skal vi snakke om de beste terrengsykkel løypene i Oslo. Det er mange bra sykkelløyper i Oslo.  

Frognerseteren

Frognerseteren er en av de beste stedene man kan sykle i Oslo. Sykkel løypene du finner i Frognerseteren er ganske tekniske å vanskelige. Løypene er veldig bra, men det er ikke så veldig bra markert der. Men når man blir kjent med løypene der så er det veldig gøy.  

Gaustadskogen

Men Frognerseteren er ikke det eneste stedet man kan sykle i Oslo i Gaustadskogen er det mange fine stier man kan sykle i. Stiene på Sognsvann er veldig fine og morsomme det er noe for alle på Sognsvann. Løypene på Sognsvann må man klatre for å komme til, men det er verdt det. Det er ganske mange forskjellige løper noen vanskelige og noen lette. Det er ikke nødvendig med fulldemper i Sognsvann  

Gaustadskogen er også et veldig fint sted å sykle med mange forskjellige utfordringer løypene i Gaustadskogen er bygget for hånd og det er 6 forskjellige hopplinjer. Det er forskjellige størrelser med hopp og de minste hoppene er fine for å øve på triks og bygge opp selvtilliten for å hoppe på de litt større hoppene. Man kan sykle fra Sognsvann rett ned litt Gaustad. 

Tryvann

Tryvann er det eneste stedet i Oslo med en ordentlig flyt-løpe. Eastside har en fin blanding mellom doseringer og fine mellom store hopp som er fine å øve på nye manøver, som x-up, whip og andre sykkel triks. Eastside kan kjøres med en hardtail, men det er selvfølgelig deiligere med en fulldemper. Tryvann har to løper til, disse bør kjøres en fulldemper. Den ene løypa har store dropp og bratte seksjoner den andre er ganske teknisk og slutter med mosesti og noen northshore/tre  -hindre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *