Spill: Clash Royale

Clash royale  

Clash royale er et spill som er laget av Supercell. Spillet ble lansert i 2016 og ble veldig fort populært både blant unge og voksne. Clash royale er et online spill og derfor kan man spille mot folk fra hele verden. 

Clash royale er et online spill på mobil. Spille ble lagt ut i 2016 og fikk med engang mye oppmerksomhet. Spillet gjør deg fort avhengig og det kan være vanskelig å legge fra seg telefonen.  Kampene varer i tre minutter og i de minuttene skal du prøve å forsvare tårnene dine. Tårnene har rundt 2000 hp, men får mer jo høyere level du er i. 

I spillet er det mulig å samle forskjellige kort som man kan bruke i kamp. Det fins fire forskjellige sjeldenheter på kortene. Det er Vanlig, Sjeldent, Episk og Legendariske kort. Legendariske kort er veldig vanskelig å få tak i. Man spiller mot andre folk ved å plassere ut kort på din side. Når man vinner kamper så får man kister og trofeer. Når man åpner kister så får man nye kort eller kort som du allerede har. Når du har fått en viss mengde med kort kan du oppgradere de til neste nivå.  

Når man går inn i en kamp starter man med 5 eliksir. Eliksir er det man bruker for å plassere kort på banen med. Forskjellige kort koster forskjellige mengder med eliksir. Kortene koster alt fra 1 – 9 eliksir. Du får 1 eliksir hvert 2.8 sekund. Så hvis man har dyre kort kan det være vanskelig å forsvare tårnene dine. De forskjellige kortene har forskjellig mengder med liv og gjør førskjellig mengde skade. 

Det er 23 forskjellige arenaer. For å komme opp en arena må du få 300 trofeer og hvis du skal komme opp i arena må du få 300 trofeer til. Når man kommer opp i forskjellige arenaer får låser man opp nye kort som man kan få i kister eller kjøpe i spill buttiken. 

Av Brigt og Aleksander 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *