Hva er det elevene på Ris gjør i friminuttene?

Etter at jeg har vært å gått rundt på Ris skole, har jeg sett mye forskjellig aktiviteter det er mulig å gjøre i friminuttene. Og spørsmålet er nettopp det. Hva gjør egentlig elevene på Ris skole i friminuttene?

Fotball. Det har egentlig aldri vært noe særlig å spille fotball på Ris de siste tre årene, men etter at 07 begynte på skolen, har det plutselig blitt veldig populært igjen. Og av god grunn. 

Også har vi kommet til den mest originale av dem alle; «Sitte på bakken eller på en benk og spise». Dette er noe av det elever på Ris skole gjør desidert mest av i friminuttene. De befinner seg ved inngangene til skolebygget, kunstgressbanen, kantinen osv.

Sist, men ikke minst, har vi; «Å gå rundt i skolegården og snakke». Dette er det også ganske mange elever som gjør. Dette er fordi det ikke er så mye å gjøre i friminuttet lenger på grunn av at lærerne ikke tillater vi elever får lov til å gå til butikken. Med tanke på at det fortsatt er korona virus ute og går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *