Verdens Raskeste Bil?

 Den nye Bugatti Bolide er den helt nye hyper bilen til Bugatti. Denne bilen er en bil som er designet for å kjøre i unaturlige hastigheter og bli brukt på racing baner og bli brukt i billøp mot andre hyper biler.  

 

Dette er ikke som en vanlig bil. Du kan ikke bare kjøpe denne bilen. Det blir bare laget 10 stykker i hele verden og den vil koste 90 millioner kr. Biler er ikke som din vanlige sports bil. For et “vanlig menneske vil denne bilen være som et romskip.   

Motor 

Boliden kommer med en 8.0 liters w16 quad turbo motor som lager hele 1825 hestekrefterEn w16 motor er to v8 motorer som er satt sammen. Bilen skal ha en toppfart på over 310 mph! Dette tilsvarer 496 km/h. 

Bugatti mystery with “X-Wing” taillights spotted in France | FR24 News English

Hvem kommer til å kjøpe denne bilen?  

Det sanne svaret på dette er folk som rett og slett har for mye penger og ikke vet hva de skal bruke pengene sine på. Men det er jo noen som kommer til å kjøpe denne bilen for å kjøre den på banen og bruke bilen til det den faktisk er laget for. Men ikke alle velger å kjøre den på bane. Det er alltid noen som kjøper denne typen bil og bare har den i garasjen sin sammen med alle de andre kjempedyre bilene sine/ samleobjekter.  

 

Bolide vs Chiron Super Sport 

Den bilen som kan sammenlignes med Boliden er Chiron Super Sport 300+. Disse to bilene er laget for fart. Chironen har en litt mindre motor på 1600 hestekrefter. Boliden blir mest sannsynlig ikke gatelovlig mens Chironen har lov. Boliden har et trangt interiør og vil ikke være en behagelig luksusbil. Den vil også ha stiv fjæring da det er en bane bil. Chironen blir mer sett på som en daglig luksusbil med mer oppreiste seter og deiligere seter. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *