Kino/Film og museumstilbud under pandemien

Verden i dag er hardt rammet av et virus som kom til verden i slutten av 2019. Den 12 mars 2020 gikk Norge i full nedstenging og alle måtte være hjemme. Når alt ble stengt ned minsket utvalget av ting man kunne gjøre, blant annet museer, kinoer og generelt all filmproduksjonen ble stanset. Siden da har produksjonen gått a og på ettersom de nye Coronarestriksjonene som stadig det kommer nye av. I denne artikkelen for du vite nye måter du kan få sett dette!

Corona situasjonen

1859 smittede

122 innlagte

76 859 som har vaksinert seg

550 døde

Til sammen i Norge er det til sammen 61 311 smittede i Norge. (Og økende)

Museums tilbud

Ettersom at alt hadde måtte stenge ned, har mange museer tjent dårlig og måtte permittere arbeidere.

Bilderesultater for museum i oslo

Likevel er det funnet en løsning med hjelp av digitale arrangementer.

Dette skal visstnok blitt populært, og museer som Munchmuseet og Nasjonalmuseet har brukt denne alternative løsningen. På møtene viser de blant de populære verkene, og forteller noe fakta om dem.

Neflix Party

Netflix watch together er noe Netflix har laget i og med at kino bli stengt tidlig med nye og strengere

Corona restriksjoner. Netflix watch together gjør sånn at man kan se på filmer sammen selv om man ikke er med hverandre. De har til og med laget en chat rom så man kan snakke sammen underveis man ser på filmen.

Kino

Alle kinoer har måttet være av og på i følge med hvordan Corona situasjonen er i landet. Mye av film produksjoner har tapt store mengder med penger ettersom at folk ikke

for dratt på kino.

Siden alle kinoene har stengt så har det blitt arrangert noen drive in Movies. Det går ut på at det er et stort lerret, sitter i sin egen bil. Får en radio kanal så bringer du lyden inn i din egen bil. På den måten kan man se film.

Først når Corona kom så ble dette konseptet ordentlig tatt i bruk i Norge, men i for eksempel USA og andre land har dette noe de gjør veldig mye av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *