Derfor bør du se «Drive To Survive»!

Drive to Survive' Season 4 Review: Starting Point for Formula 1 Show |  IndieWire
Red bull in action!

«Drive To Survive» har blitt veldig populær opp igjennom årene, på Netflix har det blitt et av de mest populære dokumentar seriene i de siste 20 årene.

Kort om serien

Som noen sikkert vet så handler «Drive To Survive» om formel 1, formel 1 bilene, formel 1 kjørerne, barndommen deres, formel 1 lagene, osv. Det er fire sesonger til nå.

I denne serien er det veldig mye action og drama, det er det mange liker med denne serien, men det folk liker best er at vi får se hva som skjer bak kulissene, hva som skjer når de ikke er banen og kjører, hva som skjer når de ikke sitter i den bilen. Det er her dramaet oppstår!

5 of our favourite moments from Netflix's Formula 1: Drive to Survive |  Formula 1®
Christian Horner og Abiteboul små kranger litt

Hva skjer bak kulissene?

Bak kulissene skjer det mye som mange ikke forventer, her er det krangling, økonomiske problemer, bilproblem, mye drama og action kan man trygt si at det er.

Det jeg syntes var mest spennende under hele serien var nok når det var krangling mellom to kjørere, Esteban Ocon og Sergio Perez her fikk vi se mye krangling og drama, jeg likte veldig godt hvordan de gikk inn i krangelen og at de ikke bare lagde to minutters reportasje av dette, det gikk faktisk mange episoder over krangelen, dette er det jeg liker med bak kulissene.

Positivt

Det jeg syntes er positivt er at man lærer veldig mye om formel-1 og historien til formel-1. Jeg liker også veldig godt måten de lager serien på, hvordan de filmer, hvordan de får intervju med de forskjellige kjørerne og måten de filmer bak kulissene, at vi får se all kranglingen, jeg syntes det er veldig fascinerende. Vi får se økonomiske problemer, hvordan det er å jobbe i f1 verden, osv.

Negativt

Det du må være klar over før du ser denne serien, er at episodene tar veldig lang tid, noen ganger så syntes jeg det var episoder som var veldig lange med veldig unyttig informasjon som jeg ikke fikk så mye ut av. Jeg syntes også at det kunne vært bedre med filming av de forskjellige løpene selv om jeg får sett de så får vi se de i serien på en helt annen måte!

Konklusjon

Nå har vi gått igjennom hva som er positivt, negativt, hva som skjer, hva du må være klar over, osv.

Jeg ville anbefale denne serien til alle barn og voksene som er litt interessert i action, drama, motor, biler og høy lyd!

Jeg vil gi denne serien terningkast: 5/6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *