Hot Fuzz (2007)

Skrevet av Charlie Spant

Den andre filmen i Cornotto-trilogien er en kreativ og veldig morsom politi/ actionfilm!

Komedie/Action

Politifilmer er en svært populær sjanger. mange har laget filmer om politi som Politiskolen, Beverly Hills Cop, The Guilty og masse mer, men ikke i Storbritannia så derfor ville Edgar Wright lage en politifilm.

Skuespillere

Skuespillerne er mye av de samme som Simon pegg, som Nicklas Angel Edgar Wright i regi og Nick frost som Danny Butterman. Det som er så gøy er at i denne trilogien så bruker de veldig mange av de samme folka i alle tre filmene i trilogien.

Plot

Filmen er om Nicklas som blir send vekk til en liten by som heter Sandford fordi han er for god politi. Byen har vunnet beste by pris flere ganger på rad koste hva det koster vil. De Har også ikke hatt et dokumentert mord på 30år. men de har egentlig veldig mange mord som de sier er ulykker fordi det var ingen morder der så de har ingen å arrestere sier de.

Niclas og Danny ser etter noe som skjer…(FOTO:http://scrivenny-dennyb.blogspot.com/)

Hvor kan du se hot fuzz

Du kan se hot fuzz på Viaplay.

Min mening om filmen.
Jeg likte mord mysteriefilmen veldig bra den er også veldig morsom de kjappe i replikken for å skape komiske øyeblikk. Det er veldig mange av samme skuespillere fra Shaun Of The Dead til The Worlds Ends men helt forskjellige karakterer Filmen varer i 2 timer har veldig bra sanger Og Passende jokes.

Jeg liker denne filmen veldig godt den føles ikke ut som at jeg har sett den 100 ganger før den føles ut som en unik film. Den føles ut som en James Bond film med masse action. Denne filmen er ment for litt eldre. den har 15 års aldersgrense fordi filmen er voldelig. Men volden er ikke i fokuset i denne filmen. Noen av drapene viser en del blod så ikke se filmen hvis du ikke klarer å se litt vold.

Budsjettet var 8 millioner og de fikk 80,7 millioner

Positivt

Filmen gjør veldig mye riktig. morsom når den skal være morsom. den har spenning når det skal være spenning den får det til veldig bra. Det er tydelig at dette er en Edgar Wright film de har bra kjemi de er troverdige når de snakker, det er veldig mange gode skuespillere. Du bryr deg om karakterene du håper ikke at de blir drept.

Negativt

Det eneste jeg har å si som er negativt er en periode i filmen ikke så mye skjer da ble det nesten litt kjedelig, men det er verdt det fordi etter en stund blir det gøy igjen. Den hadde vært 10/10 hvis den var litt gøyere å se på, men det ødelegger ikke filmen.

Score

Rotten tomatoes ga denne filmen 91 av 100 Nrk ga terningkast 6 av 6 IMDb ga den 4 av 5 stjerner.

Jeg velger å gi den en 9 av 10.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *