Prime tar over – Utsolgt over alt!

Prime! Denne drikken kom tidlig i 2022, og har vært veldig populær! Drikken er utsolgt over alt, og det er veldig vanskelig å få tak i! Dette er alt du trenger å vite om prime. Jeg har testet den…!

Prime Hydration energy drinks being flogged by cheeky Scots sellers for  £1,000 on eBay amid TikTok craze | The Scottish Sun

Utsolgt over alt!

Prime har stort sett vært utsolgt siden tidlig i 2022, og har ikke blitt mer til tilgjengelig i 2023. Det kommer ofte ny prime på hovednettsiden, men er utsolgt etter nesten 2 minutter. Hvis du vil ha prime må du enten dra til utlandet for å få tak i det, som ASDA i England, eller hvis du er heldig kan du få det i Norge på fastcandy.no.

De forskjellige smakene!

Prime har mange forskjellige smaker og et godt utvalg! De har nettopp fått en ny smak, jordbær og vannmelon smaken. De har også fått nye cans som er laget av hermetikk, nemlig prime energy, men dette er i hvert fall de forskjellige smakene: Meta moon, som er en blanding av druer, appelsin, jordbær og vannmelon. Ice pop som er en blanding av blå bringebær og lime. Blue rapserry som er mye blå bringebær i. Så tropical punch som er en blanding av blå bringebær, druer, appelsin, sitron, lime og punsj. Lemon Lime den grønne med sitron og lime. Grape hvor det er mye druer og til slutt orange som er appelsin!

PRIME Hydration | Energy Drink | GNC | GNC
de nye energi drikkene.

Skaperne av produktet!

De kjente eierne av prime er YouTube stjernenene Logan Paul og Olajide Olayinka Williams kjent som KSI. KSI og Logan Paul er en av de mest kjente på YouTube, KSI har til sammen 40 millioner abonnenter på YouTube, mens Logan Paul har til sammen 24 millioner abonnenter.

Min vurdering til prime

Jeg har testet prime tre ganger, og er veldig fan av denne drikken. De smakkene jeg har smakt er lemon lime (grønn), blue rasperry (blå), ice pop (blå, hvit og rød). Jeg vil si at disse tre smakene er veldig gode og jeg anbefaler en av disse smakene hvis du noen gang skal kjøpe prime. Jeg gir lemon lime terningkast 6, dette er en veldig god smak, den er veldig god for å ha ingen sukker i seg, den har en god etter smak. Ice pop terningkast 5, den smaker veldig søtt og kan bli kvalmende, men smaken er veldig god og etter smaken er veldig god, det som en bedre versjon av saft. Blue rasberry terningkast 4,5. Grunnen til dette jeg syntes den smakte litt for sterkt, det ble kanskje litt mye, en veldig sterk saft, smaken var god men veldig sterk og mektig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *