Hvordan vil årets 17. mai bli?

17. Mai er rett rundt hjørnet, og det gledes til å feire for de aller fleste. De siste forberedelsene er også gang før den store dagen hvor man skal kose seg med både venner, familie og andre bekjente. Pandemien herjer fortsatt, men det stopper ikke feiringen av nasjonaldagen, selvom gatene kommer til å være stappfulle nede i sentrum og i andre deler av byen. Men er det egentlig noe forandring i det hele tatt? Eller kommer 17. Mai til å være som den vanligvis pleier.

For alt vi vet nå så kommer det ikke til å bli så mange endringer. Det er gult nivå i Oslo nå som vil si at man kan ha maks 10 personer inne hos seg selv. Og hvis man skal være ute så er kan man være litt flere enn det. Når det gjelder 17. Mai tog for de på barneskoler og kanskje de som er litt mindre, så tror ikke jeg det kommer til å bli noe av. Grunnet Korona selvfølgelig og det blir for store grupper til at det følger smitteverns tiltakene som er blitt satt. Kanskje det er noen få korps på 10-15 stykker som spiller i gatene?

17. mai – Store norske leksikon

På 17. Mai pleier det nesten alltid å være fint vær, varmt og mye sol, men i år så blir det mellom 10-12 grader, vind og regn. Det er ganske kjipt, men heldigvis skal det ikke regne hele dagen. Det blir isteden opphold, og før det blir det så er det ikke noe annet å gjøre enn å bruke en god gammeldags paraply. Så det tror jeg skal funke veldig bra.

For oppsummere 17. Mai dagen som alle, eller i hvert fall de fleste har ventet på, kan man man trygt si at 17. Mai ikke kommer til å bli så mye forandret enn at det er noen få begrensninger her og der. Men det er bedre det enn at ingen for lov til å feire eller gjøre hva man i det hele tatt. Det vil nok være mange folk i byen og sentrum, som det alltid pleier å være på en stor dag sånn som denne. Både busser, trikker, t-baner og biler kommer også helt sikkert til å være stappfulle. Så selvom nasjonaldagen ikke forandrer seg så mye så skal alle feire og ha det gøy med venner og familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *