Nå kan du få se dine rare ideer i Midjourney

File:Midjourney Version 4 No Image Prompt.jpg - Wikimedia Commons
Donald Trump er en klovn. I hvert fall i Midjourney (Bilde generert i Midjourney)

Kunstig intelligens-program gjør tekst til utrolige bilder.

Du har sikkert fått med deg mange på tiktok som har drevet og promotert ai kunst, som her er det et bilde av Donald Trump som et maleri. Midjourney kan du skrive akkurat det du vil kombinert som Shrek i fengsel eller Obama som spiser nudler. At det du tenker i hodet ditt kan de lage!

Hvordan komme i gang?

Du kan ikke laste ned Midjourney som program. Du må sende teksten via et sosialt medium som heter Discord. Den letteste måten å bli med i discord serveren å søke etter midjourney på Discord og gå til en av Newbies-serverne. Så må du bare akseptere reglene til denne serveren så kan du starte og skrive inn de villeste ting. Du kan til og med skrive inn deg selv. Da må du beskrive hvordan du ser ut. Så kan den ha riktig. Du får ikke bildet ditt med en gang du må oftest vente til 15 til 30 sekunder. AI står også for artificial intelligence. Så her kommer du til og få noen grunner til at ai kunst er legendarisk.

«Barokk-skyskrapere i kveldlys»

Hvordan har de satt sammen AI kunst?

AI-kunst er satt sammen av ulike bilder og søkeresultater på internett. Bildene blir satt sammen av informasjonsteknologi, og er derfor unike. Privatpersoner kan enn så lenge bruke disse fritt. Men kopiretten på AI-kunst er under utredning. Dette Donald Trump bildet har vi laget med AI-verktøyet Midjourney. Videre kan du se hvordan du kan få bruk for teknologien.

Hvis du skal ha tatovering?

Hvis du tenker på eller vil ha tatovering, men ikke er flink til og tegne eller finne kule bilder så kan midjourney hjelpe deg med det.

Bedre PowerPoint presentasjoner

Med midjourney kan dine powerpoint presentasjoner bli 10x bedre, istedenfor at 5 folk bruker de samme bildene i klasse presentasjon.

Lag egen logo

Ifølge NRK gir utvikleren bak verktøyet DALL-E brukere fulle bruksrettigheter til bildene de lager. Det betyr at du kan lage egne logoer. Noe som kan være nyttig hvis man skal starte elevbedrift eller egen nettbutikk. Slik hadde altså VG-logoen sett ut hvis det var opptil AI å bestemme.

Unik bakgrunn

Nå er det slutt på den kjedelige bakgrunnen av deg eller noe skolerelatert nå kan du ha noe unikt som ingen andre har. Så kan du vise dine venner det. Som vi ser i dette bildet med Mona lisa med hunder i bildet da lurer folk på hvor du fikk det bildet. Helt med ai bilder. Prøv den selv og søk deg selv opp.

File:Elad picture of the iron miracle of elisha - Midjourney.png -  Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *