Er The Legend Of Zelda Breath Of The Wild 2017 det beste spillet?

The legend of zelda breath of the wild 4k-3840x2160 wallpaper | 3840x2160 |  1076847 | WallpaperUP
dado 6 | Free SVG

Plot

Spillet er en del av The Legend of Zelda-serien og er satt på slutten av tidslinjen. Spilleren kontrollerer Link etter han har sovet i over 100år. Han fikk også hukommelses tapp, og prøver å gjenvinne minnene sine, redde prinsesse Zelda og forhindre ytterligere ødeleggelse av Hyrule av Calamity Ganon.

Priser

The legend of Zelda vant prisen for årets spill, beste action spill og nominert til tretten priser og vant fire priser på Golden joystick awards, og vant en pris på. Fra Sxsw vant de tre priser.

Gjør hva du vil

Det som er så bra med dette spillet er at du kan gjøre hva du vil i ditt tempo. Vil du lage mat, Vil du tjene penger, vil du ha alle klærne i spillet, eller kanskje du vil bare gå rundt og nyte opplevelsen i dette spillet.

Hva skjer på starten (ingen spoiler)

Du starter med at du våkner opp fra the Great platea, det er en liten tutorial med at du må få alle fire shrinsa fordi da gir du alle fire kulene så åpner resten av verden seg. Når du skal komme deg til shrinen på det iskalde fjellet, så bør du bare samle på så mye bær, kjøtt, osv.

Hva er en shrine?

En shirine er et lite tempel der du gjerne får en oppgave noen vanskeligere enn andre, slåsskamp mot robotter, eller bare at du får et våpen så er du ferdig. Du vet at du ikke har gjort den hvis den lyser Orangt og blått når du har tatt den. Hvis du strever med og finne shrines så søk opp på google shrine location tlozbotw. Så markerer du den likt som på bildet. Etter du har blitt ferdig med alle 120 shrines så får du en klassisk Link kostyme.

Stamina eller liv

Du bør velge stamina helt til max så kan du ta hjerter ifølge meg. Du kan også senere i spillet bytte om staminaen og livene dine hvis du angrer.

Er DLC verdt det.

De du får er ekstra Challenger sånn at du må lete etter ting eller en hesterustning. Hvis du vil ha en bra hest som løper kjappest må du jakte på ville hester. Så må du registrere de på stallen. Så får du en helt umulig Challenge at man spawner med ingenting så må du finne våpen selv og bli kreativ. Det viktigste av alt er at du må ha en boss fight får og få en motorsykkel. Hvis du kjøper DLC, får du muligheten til og fly rett opp i luften på flat bakke tre ganger per 15 min. Eller neste gang du skal sloss mot en fiende så slår du ut strøm. Og Du får mye klær av de questene som faktisk har noe og si.  Hvis du bare elsket dette spillet og er bare sulten på mer så gå for det. Hvis du er ny så kan det holde bare med spillet. Jeg personlig kjøpte den med engang jeg ble ferdig med spillet.

The-Legend-of-Zelda-Twilight-Princess-HD-4K-Wallpaper-1 wallpaper |  3840x2160 | 1051875 | WallpaperUP

Hvordan få master sword?

Du så sikkert med en gang på starten av spillet at du ikke hadde master sword men ikke bli skuffet. Det du trenger for å få den, Må du minst ha 13 liv og gå innom den veldig tåkete skogen, du ser den på kartet. så skal du gå gjennom tåken, men hvis du ikke bruker youtube er det så sagt umulig og finne fram. Når du har kommet fram ser du et sverd i midten av stedet så trekker du ut sverdet og overlever med et liv. Det er også en shrine bak der i den byen.

Hvordan få billige ild piler gratis?

Du venter til det regner så finner du en bokoblin gjeng så prøver de og skyte bombe eller flamme piler så plukker du de opp.

Hvordan få rupiees  

Det er en del lette metoder som er at du kan lage noe matrett helst meg ekstra liv fordi da får du mer penger til og kjøpe piler, Du har sikkert masse ubrukelig dritt som du ikke kommer til å bruke. Du kan selge de. Eller så kan du dra opp til vulkanene og mine litt diamanter og skinnende steiner. De kan du selge fra 250 til 1500 per.

Tips

Hvis du merker at du holder på og bli slått ned av torden så må du med en gang fjerne alt metall du har på deg om det er våpen, skjold eller klær.

Hvis du skal svømme over et sted må du fjerne alt du har på deg for å få bedre stamina.

Se. EN BJØRN. Det er en ekte bjørn. Går du ned til skogen i dag, er du sikker på en stor overraskelse. Og det er det faktum at du kan ri Baloo. Snik deg på den nye bjørnevennen din, og du kan sette ham eller henne opp akkurat som en vanlig hingst. Det er ikke bra for mye annet enn å trå inn i fiendtlige grupper, men du rir en bjørn inn i kamp. Det er imidlertid viktig å merke seg at stallen ikke liker det veldig godt når du prøver å gå ombord i en.

Boss kamper

Aquamentus.2 Dodongo.3 Manhandla. 4 Gleeok. 5 Digdogger. 6 Gohma. 7 Ganon. Så er det også noen små bosser som stein monster eller troll. Du kan finne steinmonstret ved vulkanene eller så kan du finne det på et vanlig gresset sted, men det er bedre og lete ved vulkanene og troll kan du finne bare ligge der.

Hvorfor du bør jakte etter klær

Klær i andre spill som fortnite og apex Legends har ingen ting og si. Det er bare en cash grab men her kan du ikke kjøpe for ekte penger, men rupees i spillet. Klærne er en snø jakke, bukse og hatt. Ildbeskyttende klær til vulkanene. Ninja kostyme som gjør sånn at dyr ikke hører deg når du dreper de bakfra. Og klatre hansker og bukser. Og masse mer klærne til sammen kan koste mellom 1000 til 7000 rupees.

Gjør side questene

Side quest i spill kan virke som noe folk gjør for og bli 100% ferdig med spillet, men her kan du noen ganger få noen rupees fra 50 til 5000 fra en quest noen ganger.

Trailer til breath of the wild

Min mening om spillet

Dette spillet er et solid mesterverk fra japan. Du kan gjøre akkurat hva du vil når du vil. Du kan gå til siste boss med en gang med en pinne og finne ut at det ikke var så lurt. Men her er det noe for alle. Det er bra musikk, bra Level design, og bare alt er bra. Dette er noe Zelda serien har trengt på lenge. Dette har de trengt lenge. Verden her er stappfull med ting og gjøre. Det er så gøy. Jeg ble ferdig med Zelda på 400 timer fordi det er så mye og se. Dette er åpen verden gjort riktig. Jeg kjedet meg aldri i dette mesterverk av et spill.

Negativt

Stemmeskuespillet er ikke noe og skryte av dubbet og cutscenene er litt for lange, men ellers så går det greit fordi det er så lite og man glemmer det etter hvert. Og resten av spillet er så bra så det går fint. Og det er ikke alt for mye dårlig  dubbing at det blir irriterende.

Aldersgrense: 12

Grunn: Vold

Utgivelsesår: 2017

Språk: Engelsk

Sjanger: Åpen verden

Utgiver: Nintendo

Utviklere: Eiji Aonuma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *