Dette er Norges beste sykkelpark

Hafjell bike park er en av de beste sykkelparkene i Skandinavia. Bike parken ligger mellom 2 til 3 timer unna Oslo. Dette er er en av Nord-Europas beste sykkelparker. 

I Hafjell finnes det 18 forskjellige løyper. Enten så kan man ta turen med gondolen eller så kan man ta stol heisen. Men hvis heis ikke er tingen for deg så kan man og finne fine stier å sykle til toppen av fjellet å sykle ned igjen. I Hafjell finnes det noe for alle. Hvis man ikke er så veldig komfortabel med store hopp og dropp kan man starte med de grønne og blå løypene. De grønne og blå løypene er veldig bra for nybegynnere og de som vil starte med sykling. Man trenger sikkerhetsutstyr som man kan enten kjøpe eller så kan man leie det på sports butikken der man også kan leie sykkel hvis man ikke har det. Syklene man kan leie der er downhill-sykler og så kan man også leie enduro-sykkel hvis man vil ta en sykkel tur utenom bike parken.   

På Hafjell er det ikke bare mulig å sykle. Hvis det er bare noen i familien som sykler kan de andre gå tur på fjellet og så møtes på skavlen (en restaurant) sammen de som har syklet og kose seg med den gode maten de lager. Det er også mange andre muligheter vis du ikke liker å gå på tur eller å sykle downhill. Med en 20 min kjøretur er du i Lillehammer og der er det mye å gjøre. Over på den andre siden av vannet ligger hunderfoss fornøyelsespark.  

Hafjell er et sted man må oppleve en gang i livet. 

Her er noe videoer fra Hafjell: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *