En bok der verdener kolliderer

Det er ikke så mye å gjøre når man er stuck i hjemmet. Boken «Fallen» er spennende og gir deg noe å lese på.

Boken Fallen ble gitt ut i 2009 og er skrevet av Lauren Kate. Fallen er en fantasi og romantikk ungdomsroman Den er den første boken i en serie på 6 bøker, der bok nr 3 er delt inn i to bøker. I 2016 ble det laget en film basert på bokens handling.

Handling

Fallen handler om 17 år gamle Luce. Hun har store deler av livet sett svevende, svarte skygger som nærmer seg henne på de rareste tidspunkt, og de har alltid vært skremmende. Men når hun blir sendt til en internatskole for kriminelle ungdommer blir ting vanskelig. Skyggene dukker opp oftere og oftere og hun møter en gutt som gir henne fornemmelsen av at de allerede kjenner hverandre, men det er vel umulig? Luce finner fort ut at ikke alt er slik det ser ut, men hvem kan hun stole på?

Min mening

Jeg ville anbefalt denne boken til alle mellom 13 og 17. Jeg gir den terningkast 6. Den var veldig bra og klarte å gripe leseren. Gjennom hele boken kommer det små cliffhangers som gjør at man får lyst til å lese videre. Samtidig så likte jeg at boken slutter slik at man ikke må lese de andre bøkene. Boken slutter på en måte som gjør at om man vil vite hva som skjer så kan man lese resten av bøkene, eller så kan man forestille seg det selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *