Sklir hverdagen ut i disse tider?

I disse tider så har de fleste endret rutinene sine. Jeg har spurt noen elever om de fortsatt har de samme rutinene eller ikke. Om de har på kosetøy ofte nå, går uten sminke, sover midt på dagen, er oppe lengre eller trener mindre.

Ina(9C): -Jeg har på kosetøy, bruker ikke noe mye sminke, sover noen ganger midt på dagen, trener litt, men mindre enn før fordi det er litt vanskeligere når SATS og andre treningssenter og steder er stengt. Også er jeg oppe litt lenger enn vanlig. 

Ingrid i 9D forteller meg at hun vanligvis har på seg koseklær, men noen ganger vanlige klær. Det varierer. Hun legger seg litt senere, fordi hun ligger i sengen og er på pc-en. Ingrid sier at hvis det er helg, så sover hun lenge, men hvis ikke så nei. Men det har hendt at hun har sovet til kl 9. Til slutt så sier hun at ikke trener så mye som før, men hun prøver selv om hun ikke alltid får det til. 

Hannah i 8C derimot sier at hun har på både koseklær og vanlige klær, legger seg til vanlig tid, sover midt på dagen, har på litt sminke og hun trener faktisk mer enn vanlig. Hun sier at hun har mer tid til å trene nå. 

Aura(9D): -Jeg pleier vanligvis å ha på meg koseklær og pysj når det er hjemmeskole. Spesielt kosesokker, fordi kosesokker er best. Hun er ikke konsistent med søvn. Noen ganger våkner jeg opp skikkelig tidlig som for eksempel 04:00 og andre ganger senere (08:00). Hun sier som Ina og Hannah at hun også trener. Hun går ofte på joggetur med faren sin. 

Neil i 9D sier at han har på pysj litt lenger enn vanlig. Sånn ca. til kl 11. Og så tar han på vanlige klær. Han legger seg litt senere enn vanlig, men han sover ikke på dagen. Han trener mer styrke nå, siden det har man mulighet til nå, så han prøver å holde rutinene på plass. 

Derek(9D): -Jeg står som regel ikke opp før rett før vi har møter, har på alle slags typer klær, sover ikke midt på dagen, er oppe litt senere enn vanlig og jeg trener mindre enn vanlig. 

Oppsummerende så kan det se ut som at alle går i koseklær/pysj, Mange legger seg senere enn vanlig, mange trener litt mer eller mindre og alle prøver nok å holde rutinene på plass, men det kan være litt krevende. Det blir fort sånn at man våkner opp rett før det er teams møte… 

Niklas i kosebukse! | Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRK P3 ...
Mye kosebukse for tiden. Ill. foto: NRK/ Jonas T. Tomter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *