Assassin’s Creed Odyssey

Om spillet

Assassin’s Creed Odyssey er et spill laget av Ubisoft. Odyssey er nummer ti i Assassin’s Creed serien. Spillet handler om at du er en leiesoldat og en snikmorder i Hellas på 500-tallet Odyssey er en adventure RPG. Det er ikke multiplayer som betyr at du ikke kan spille det med venner. Fordelen med det er at spillet ikke trenger internett.

Assassin's Creed Odyssey World Premiere Trailer - E3 2018 | Flickr

Handling

Historien i spillet er at når du var liten kastet faren din deg av en klippe fordi en spåkone sa at du kom til å forråde landet når du ble stor. Heldigvis overlevde du takket være en ørn som heter Ikaros. Ikaros hjelper deg med å finne ting og å drepe fiender. Man starter spillet på øyen Kephallonia i Hellas der man kan gjøre oppdrag for belønninger. Disse belønningene kan være alt fra penger til våpen og rustning. Det jeg liker med spillet er at du kan gjøre litt hva du vil, du må ikke følge historien eller gjøre oppdrag. Jeg liker å bare utforske alle byene og øyene i Hellas noen ganger.

Spillopplevelse

Hovedpersonen i Assassin’s Creed Odyssey heter Alexios og er barnebarnet til den store spartanske kongen Leonidas. Du har arvet spydet hans som er skikkelig bra. Alexios er veldig sterk og han har egenskapen til å se når noen angriper han før det skjer. Dette gjør at du kan unngå eller blokkere de innkommende angrepene ganske lett. I spillet kan du også kjøre båt fordi i starten av spillet redder du livet til en kar som heter Barnabas. Barnabas gir den en båt som heter Adrestia imot at du reddet livet hans. Du er kapteinen på denne båten og kan ro og seile fra øy til øy og slåss mot andre store båter med spyd og pil og bue.

Historie

Etter hvert i spillet finner du han du trodde var faren din og dreper han siden han egentlig ikke er faren din. Senere finner du den ekte faren din i Atlantis under øyen Santorini. Han sier at du må drepe fire skapninger for å låse Atlantis. Grunnen til at du må lukke Atlantis er fordi det er slemme folk i en sekt som prøver å bruke informasjon fra Atlantis til å ødelegge verden. For å lukke Atlantis må drepe fire skapninger: Medusa, Kyklop, Sfinks og Minotauros. Dette er fire «bosser» som er spredt ut over hele Hellas.

Laget av Mateo S. Benito

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *