Anmeldelse av filmen Psykobitch

Skrevet av Eva Flatabø-Sørensen 

                                        

Fakta om filmen

Utgivelsesår: 2019

Regissør: Martin Lund

Nasjonalitet: Norsk

Handling 

Marius er en skoleflink gutt som liker å stå på langrenn og henge med kompiser. Han gjør alltid det han får beskjed om og er godt likt blant alle han møter. På skolen jobber han hardt med de siste forberedelsene før eksamen, men alt blir ikke sånn som Marius hadde sett for seg. Han blir nemlig satt på gruppe med den nye, rare og venneløse jenta i klassen – og ingenting skal bli som før.

Hovedpersonen, Marius er et eksempel på det læreren kaller en ressursperson. Han er god på langrenn, skolen og populær i vennegjengen. Men det nye vennskapet med Frida skal forandre han for alltid. Hun er morsom og helt annerledes enn jentene Marius vanligvis er sammen med. Frida bryr seg ikke om regler eller hva andre tenker. Men hun har også en mørkere side. I gangene på skolen hviskes det at Frida har prøvd å ta livet sitt.

Min mening om filmen 

Psykobitch er både morsom, spennende og lærerik. Filmen handler om hvordan det er å være ungdom i dag, og det å være en del av generasjon prestasjon, sjalusi og drama. Den handler også om å stå for den du er, selv om du er annerledes enn de andre.

Filmen blir aldri kjedelig. Det er alltid noe som skjer.

Jeg gir denne filmen en terningkast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *