Just Cause 4

Laget Av: Avalanche Studio Group 

Om spillet 

Just Cause 4, er et third person action and shooter spill med aldersgrense 18+. Dette betyr at du ser et 3D-vinkelperspektiv ned på karakteren din i dette tilfellet med navnet “Rico Rodriguez” Spillet går ut på å ta tilbake sivil-øyen” solis”, som Bled overtatt av” The Black Hand” Det er en del vold og skyting som får spillet til å bli 18-års grense, men det er ikke særlig grafisk, og det er ikke med tortur, nakenhet eller banning. 

Spillopplevelse 

Jeg syntes spillet har en superfin natur og arkitektur og spesielt fra avstand. Men noen ganger når du ser nærme på ting som: gress, trær og spesielt busker, så ser du at det er litt dårlig laget. Just Cause spillende er kjent mye for eksplosjoner og destruksjon, og det synes jeg de fortjener fordi nesten alt med motor, droner eller gasstanker kan sprenge i lufta, så du vet at det blir morsomt når du ser en findeling gasstank på størrelse med et hus. Dette spillet er ikke realistisk, du kan bli skutt åtte ganger, gjemme deg bak en vegg i fem sekunder og du er klar for action igjen, men i mange tilfeller er dette veldig deilig og jeg er glad for at det er sånn. En annen bra ting som jeg synes, er bra er at du har evig fallskjermer og wingsiuter, og du kan åpne de og lukke de når som helst hvor som helst, fort som lynet. 

AI’s

AI, står for Artificial Intelligence, og er en kunstig intelligens datamaskinen styrer som du kan programmere til å gjøre hva som helst. Altså alle de andre menneskene og dyrene spillet styrer. De fungerer bra på akkurat det de gjør i spillet, men med en gang de blir satt i en posisjon det ikke er programmert 100% for så står de der å bare tenker i et til fem sekunder, og selv om det ikke har så mye å si drar det deg litt ut av spilloplevelsen. Du merker dette mest på de sivile, fordi de bare løper av gårde når de hører eller ser skyting, så hvis du setter de i en posisjon de tikke er vant til så kan de ikke løpe av gårde. Men, de findlige soldatene og dronene er mye edre jeg har knapt sett de gjøre noe lignende som å stå stille, men det er noen ganger de virker litt rare når de styrer ett kjøretøy eller et fly. 

Min mening 

Jeg tenker dette er et spill å kjøpe, det er masse morsom å prøve is spillet, å det er action hele tinden. Men jeg syntes de kunne gå litt mer in i grafikken noen ganger. Jeg gir dette spillet et terningkast 5, og jeg anbefaler dette spillet for pc-spillere over 11 år som er ute etter action.   

Hvis du vil kjøpe spillet er det tilgjengelig for xbox, ps4 og pc. men jeg fåreslår å spille på pc fordi det er bedre grafikk og spillopplevelese syntes jeg.

Sigurd H. Sindum 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *