NBA 2K20

Jeg skal skrive om et spill som heter NBA 2K20. Det kom ut den 6. september 2019 av Visual Concepts. Det er nesten det samme som FIFA 20 men bare at de spiller basket. Det er et basketspill som kan spilles helt opp til 10 personer. Du kan spille med folk online hvor du bygger ditt eget lag eller så kan du spille alene. Du kan også lage din egen spiller og du kan prøve og bli den beste. Det finnes også en gamemode hvor du kan være trener til et lag som du vil være trener for og prøve og skaffe det beste laget så mulig.  

Det er et spill som handler om basket. 2K20 samarbeider med dagens NBA (National basketball Association). De gjør sånn at vis noe skjer i NBA så skjer det også i 2K. Du kan spille det på nesten alle plattformer: PS4, XBOX og PC. 

2K er et bra spill vis du vil putte tid inn i det. Det er spill hvor du ikke må betale får å være best, men du må sette ganske mye tid inn i det. Jeg som har spilt ganske mange timer i spillet så blir det vanskeligere jo lengre du kommer, men det blir også morsommere. Du burde spille dette spille også fordi du kan spille med venner online eller hvis du har besøk så kan du spille det med dem.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.