Minecraft

Spillet som tok verden med storm

Laget av Alex

I denne anmeldelsen skal jeg skrive om Minecraft. Det er et spill der hvor alt er firkantet. Du kan gjøre hva du vil i spillet fra å drepe griser til å redde en by fra å bli angrepet. Du kan lage de mest fascinerende byggingen verden har sett eller utforsker hva som er i Minecraft.

Fakta om spillet

MOJANG lagde et revolusjonært spill. Spillet ble lansert i 2009 og har vært en del av barndommen for mange. Det er et utrolig spill som er det mest solgte spillet på 176 millioner eksemplarer fra 2009 til 2019. Det har gått 11 år og det er fortsatt et populært spill. MOJANG har også laget spillene Minecraft story mode sesong 1 og 2 og snart ferdig med Minecraft Dungeons. Minecraft story mode er en lang film der du kan bestemme litt i spillet. Mens i spillet Minecraft Dungeons er du er en figur som løper i forskjellige fangehull. Minecraft Dungeons skal kunne bli spilt i 26 mai.

Når du lager en ny verden i Minecraft er det helt tilfeldig hvor du starter. Du kan starte midt i en skog, kanskje ved ørkenen eller på en øde øy ut i havet. Det er opp til deg hva du skal gjøre nå. Det er alltid dag når du har laget en verden og det vil være lurt å forberede seg for på natten kommer monsteret. Monsteret som Zombie, skjellet, kreper og mye mer. Monstrene er ikke vennlige og gjør alt de kan for å drepe deg. Zombier er etter min mening de letteste. De går sakte og prøve å slå deg. Skjellet har kanskje ikke så mange liv, men til gjengjeld har de pil og bue. De skyter deg og det kan være irriterende til tider.  Kreper er heller like lett. De går etter deg og vis de kommer for nærme deg sier det POOF. De sprenger og det kan få deg drept hvis de er ved siden av deg og du ikke har rustning.

Verden full av blokker

Minecraft kan hva som helst bli ødelagt. Med de rette verktøyene kan du flytte og plukke opp blokker som passer for deg. Kanskje du vil hakke stein under jorden som kan bygges om til et slott. Det finnes også skjulte materialer som er vanskelig å finne. Kanskje du må dra til havets bunn. Eller kanskje du må i skumle gruver fulle av monstrene. Hvis du skal ned i en gruve er det viktig å være forberedt for er det noe som skaper raseri er om du har funnet noen spesielt i gruven og faller den i en lavapytt. Du brenner opp og materialene dine er borte. Derfor har jeg tre tips som kan hjelpe deg men å ikke miste det du har funnet.

1 Du trenger ikke å gå lenge under baken, gå opp med en gang du finner noe bra og sett det i en kiste. Hvis du dør så har du i hvert fall ikke miste det sjeldne materiale.

2 Rusting er lurt å ha på seg for lavaen skader mindre når du har på deg beskyttelse. Det er lurt å ha på seg jern rustning fordi det er ikke så sjeldent, så vis du dør av lava er det ikke krise.

3 Dette er det lureste tipset alle burde gjøre. Ta meg deg vann. Det høres ikke så bra ut, men gjett om det er. Hvis du går inni lavaen heler du en bøte vann på deg så er saken løst. Lavaen slukes og du er i livet. Hvis du bruker disse tipsene er jeg heltsikker på at du kommer til å dø av lava mye sjeldnere.

Det er uendelige muligheter å bygge og det er bare fantasien som setter grenser. Noen lager huler som blir bod eller små hus. Andre lager borger og store hus med mangedetaljer. Det er til og med noen som lager enorme prosjekter som tar time ettertime å lage. Prosjektene som byer eller historiske bygninger. Man blir aldri ferdig med spillet fordi det er ingen slutt. Spillet forsetter og fremskritt blir gjort. Landskapet i Minecraft er som et evig blankt ark.  Etter noen timer har det blanke arket fått bygninger.

Min mening om Minecraft

Dette er et fantastisk spill. Det er så mye å gjøre og de for setter oppdatere spillet. Det er mange forskjellige dyr og moster som gjør spillet spennende. Hvis man ikke synes at å slåss mot monteren er gøy kan man bygge hva som helst. Siden det ikke er en slutt i spillet så kommer du bare til å spille Minecraft. Man kan gjøre så mye i spillet så terningkast blir 6.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *