Den ikoniske serien Friends

Av Kristina

Friends er en serie du kan se på Netflix. Serien ble laget i 2003 og ble filmet utover 10 år. Det er 10 sesonger og du kan se alle på Netflix. Den faller under sjangeren humor. Serien handler om 6 karakterer som lever livet sitt. Regissøren i filmen er James Burrows. Serien har tillegg vunnet 6 Emmypriser for beste komiserie.

Handling

I serien blir vi introdusert til seks hovedkarakterer. Det er Monica (Courteney Cox), Ross (David Schwimmer), Rachel (jennifer Aniston),Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) og Phoebe (Lisa Kudrow). Det er mange bipersoner, blant annet karakteren Mike (Paul Rudd), som gifter seg med Pheobe og Janice (Maggie Wheeler)som kommer tilbake flere ganger i serien. Monica og Ross er søsken og de gikk på skole med Chandler og Monica. Joey og Pheobe ble kjent med de fordi de delte leilighet. Serien tar plass i New York, rett ved central park. Serien handler om seks mennesker i 20 årene, som lever livet sitt. I serien kan du se hvordan karakterene utvikler seg gjennomårene og hvordan livet blir bedre. Det kommer nye hindre hele tiden men sammen så kan de komme gjennom det. I serien kan du se hvordan alle karakterene blir mer og mer vant til hvordan den virkelige verden er og at de må tilpasse seg. Alle karakterene kommer med forskjellige bakgrunner, dette gjør at serien får deg til å leve deg inn i serien, uansett hvor du kommer fra. Det er en serie med veldig mange episoder og serier, denne seire er fylt av vitser, overraskelser og vendepunkter. Det gjør det mulig å se serien mange ganger uten å bli lei. Hver episode har sine unike handlinger, men det er fortsatt en rødtråd gjennom hele serien. Selv om det er en ny handling i hver episode er det også noe som er likt gjennom flere episoder, som binder de sammen.

Min mening 

Friends har vært en svært suksessrik serie i mange år. Jeg har sett på denne serien minst tre ganger og jeg ser den på nytt nå. Det er en serie som alltid får meg til å le og holder meg underholdt. Selve seriens budskap er at uansett hvor du kommer fra og hva som har skjedd så vil alt ordne seg hvis du jobber for det. Det får du se i serien. Derfor gir jeg denne serien et terningkast 6!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *