Rust

Rust 

Rust er et flerspiller-overlevelsesspill fra 2018. Rust var opprinnelig laget som en klone av DayZ. Spillet ble lansert av Facepunch Studios den 8. februar 2018 for Microsoft Windows, macOS og Linux. Spillet er bare ute på pc nå, men skal senere ut på konsoller som PlayStation, Xbox One. 

Sjangere: Overlevelsesspill, Action-eventyrspill 

I spillet befinner spilleren seg i en post-apokalyptisk verden, og må gjøre alt for å overleve. Man starter med en stein og en fakkel og må utnytte disse, lage en øks, og samle ressurser til man kan opprette en base. Man må samle ressurser som skinn, mat, jern, svovel og ved, som kan samles inn ved å bruke en stein eller en øks. Man kan også konstruere avanserte våpen, og må overkomme ville dyr som bjørn og ulv. Men den største utfordringen i spillet er å overleve de andre spillerne. I spillet kan spillerne velge forskjellige servere å spille på, disse kan spillerne bytte på så ofte de vil. Med vennene dine kan du lage klaner og ta over de andre klanene. 

Jeg spiller spillet selv og jeg synes at det er kjempegøy. Jeg spiller både solo(alene) og med venner. Det er morsomt å spille å spille i fritiden og jeg anbefaler å spille 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *