Sid Meier’s Civilization VI eller CivilizationVI

Sid Meier’s Civilization VI eller Civilization VI er et strategivideospill utviklet av av Firaxis Games ,som ble gitt ut av 2K Games, og blir distribuert av Take-Two Interacrive. Spillet ble lansert 21.oktober 2016 for windows pc-er

Sid Meier’s Civilazation VI eller CIV 6 som de også blir kalt er det nyeste spillet i Civilazation seerien. Og er det nyeste versonen av det gammle bretspillet civilazation

I CIV 6 kan du spille som mange forskjellige verdens ledere som Kleopatra, Gandhi, Harald Haarfagre, Franklin D Roosevelt og mange andre karakterer.

Det finnes 4 måter å vinne i spillet og de er: Vitenskap, Religion, Kultur og Dominangse.

For å vinne gjennom domminangse må tu ta over alle andre spillere sine byer for å vinne. Vis en spiller ikke har noen byer igjenn er den spilleren ute av spillet.

I spillet går du hjennom forskjellige tids epoker fra tiden og oppfinnelser fra de forskjellige tidene. Spillet går fra stein alderen til moderne tid.

Min mening om spillet

Jeg synes spillet er veldig morsomt ettersom at jeg kan sitt å spille CIV 6 i times vis. Og det er et spill som har uendelige muligheter til hvordan spillet vill gå.

Jeg synes at det morsomst å vinne ved hjelp av Dominangse, men dette kan ta utrolig lang tid.

Spillet koster 600kr på steam, men du kunne få det gratis på Epic Games Store for 2 uker siden.

Jeg ville gitt CIV 6 en terningskast i hvor morsomt det er,

men jeg ville ha gitt den en 5 i pris etter som at 600kr for et spill et mye

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *