Har du lurt på hva som er de beste ski anleggene i verden?

I denne artikkel skal vi fortelle litt om hva som er de beste og mest kjente ski anleggene i verden og litt om hva de har å tilby!  

Saas Fee/Zermatt 

Saas Fee er et skianlegg for deg som elsker å kjøre park og cruise. Det er også bra for nybegynnere. I Saas Fee har de mange begynner løyper som er bra for å bli komfortabel og jobbe seg bedre for å ta de vanskeligere løypene. I Saas Fee kommer du ikke til å kjede deg. Det er 100 km med ski løyper så du har en del å velge imellom. Hvis du ikke bare har lyst å stå på ski ett sted kan du ta en “offpiste” løype som går helt til Zermatt. 

Whistler Ski Resort 

Whistler er en av de mest kjente skianleggene i verden. Dette er det mange grunner til. Det er ikke bare de preppa løypene og parkene, det er det som befinner seg utenforløypene som får turister fra hele verden til å dra dit. Løypene er ikke bare lange, men bra. Anlegget har alle typer løyper fra grønne til svarte. Det er flere parker for forskjellige nivåer. Det er også en av de største ski resortene i hele verden.

Whistler 2014: The Year in Photos | The Whistler Insider

Hokkaido  

Hokkaido er en øy i Japan og er et av de beste stedene i verden for å kjøre utenfor løypene. I Hokkaido er det nesten alltid mye snø. I Hokkaido så er hovedfokuset pudderkjøring utenfor anlegget. Man kan ta heis opp, men de beste “spottene” finner du ved å gå til topp. Dette er ikke et sted for nybegynnere eller et sted for å kjøre alene. Hvis du faller, er det stor sannsynlighet for at du trenger hjelp for å komme deg opp fordi det er mange meter med pudder. 

Hokkaido and Nagano, Japan: Winter travel guide

JAPOW – POWDER SKIING IN JAPAN 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *