Alt om Tiktok

black and red smartphone case
Foto fra Unsplash

Slike skaper Tiktoks algoritme avhengighet

Har du noen gang snakket om en ting du liker så ser du at det kommer opp akkurat det du snakket om da kan det hende at tiktok overvåker deg. Algoritmen fungerer på den måten at når du liker eller ser ekstra lenge på en video eller deler videoer flere ganger eller gir de noe oppmerksomhet så lærer tiktok hva du liker. Tiktok er en app man blir veldig lett avhengig av men ifølge google er vanlig skjermtid 3 til 4 timer men noen har mer og noen har mindre så da skal jeg spørre folk hvor mye tid de bruker på tiktok, Fredrik WH sin Daglig tid på Tiktok er 3 timer om dagen Min skjermtid per dag på tiktok er 3 timer om dagen.

Hva er Tiktok

Det er en app som inneholder korte videoer alt fra 5 sekunder til 3 minutter.  du blar nedover for nye videoer du kan bli bannet for ingen grunn. Du kan du se alt fra dans, dataspill, sport, mat, geografi, og masse masse mer

Tiktok sin historie

Appen startet i september 2016 men ble ikke til Tiktok før august i 2018 Ifølge selskapet ByteDance, som eier TikTok, er det fordi det praktisk å slå sammen Music.ly og TikTok i et tak.

Så populært er Tiktok

Tiktok er tilgjengelig i 150 land, har over 1 milliard brukere og har blitt lastet ned 200 millioner ganger i USA alene, men i hele verden er det 656 millioner nedlastninger så de ligger bak Instagram, facebook, men ligger over twitter og reddit.

Hvor Tiktok er begrenset

Tiktok er bannet i India på grunn av datasikkerhetstrussel siden juni 2020                     Tiktok er Begrenset i Russland på grunn av krigen mot Ukraina siden februar 2022 Tiktok er sensurert i Bangladesh på grunn av upassende innhold                                  Tiktok er sensurert i Indonesia på grunn av upassende innhold.                                                De snakket om å banne Tiktok i USA på grunn av at kineserne overvåker

Tiktok overvåker!

TikTok har muligheten til å spore hvert trykk på skjermen mens du surfer i iOS-appen, inkludert innskrevne passord og klikkede lenker, ifølge ny forskning fra programvareingeniør Felix Krause. Nettlesing i appen refererer til enhver aktivitet på tredjepartssider som. Men hva hvis Tiktok vet mer enn det de sier?

Er TikTok kontrollert av Kina?

TikTok er et kinesisk sosialt nettverk der brukerne kan dele korte videoer. Det er er vanlig med videoer med sang-miming, humor, dansing, matlaging eller andre oppvisninger av talenter. Nettverket eies av det kinesiske selskapet i Beijing, som ble startet i 2012 av Zhang Yiming. Alle kinesiske selskaper er kontrollert av de Kinesiske Kommunistpartiet.

Top 10 folk med mest følgere

  1. Khaby lame har 151.7 millioner følgere fra Italia og Senegal
  2. Charli Damelio har 148.6 millioner følgere fra USA
  3. Bella poarch har 92,3 millioner følgere fra Filipinene og USA
  4. Addison Ray har 88,7 millioner følgere fra USA
  5. Will Smith har 72,4 millioner følgere fra USA
  6. Zach King har 70,8 millioner følgere fra USA
  7. kimberly loaiza har 69,6 millioner følgere fra Mexico
  8. Tiktok har 65,9 millioner følgere fra kina
  9. Burak Ozdemir har 64,3 millioner følgere fra Tyrkia
  10.  The rock har 63,4 millioner fra USA

Hvem er mest på Tiktok?

Ifølge noen nettsider så jeg at brukerne er 60% Jenter og 40% gutter.

Alder

10/19 år er 25% av brukere                                                                                                      

20/29 år er 22,4% av brukere                                                                                                             30/39 år er 21,7 av brukere                                                                                                   40/49 år er 20,3 av brukere                      50+ er 11% av brukere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *